Stereophonics in HMH en Alicia Keys in Ahoy

print Printvriendelijke versie
14-11-2007 16:47:43
(Persbericht Mojo) Zondag 2 maart geeft Stereophonics een concert in de Heineken Music Hall. De voorverkoop van dit concert begint aanstaande vrijdag 16 november om 10.00 uur.

Stereophonics, afkomstig uit het Zuid-Welshe Cwmaman, debuteert in 1997 met het album `Word Gets Around´, dat binnen korte tijd in Engeland de gouden status bereikt. Ook wint het trio in het daaropvolgende jaar een Brit Award voor beste nieuwkomer. Met hun derde album `Just Enough Education To Perform´ met de hits `Mr. Writer´, `Have a Nice Day´ en `Handbags and Gladrags´ breekt de band ook in Nederland definitief door. Het album haalt in 2001 de gouden status. Stereophonics verkocht wereldwijd al meer dan 7 miljoen albums.

Vorige maand verscheen het zesde album `Pull the Pin´ dat in Engeland direct op 1 binnen kwam in de album charts. Ter promotie van dit album gaf Stereophonics in september een concert in snel uitverkocht Tivoli in Utrecht

Aanstaande donderdag 15 november om 10.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor het concert van Stereophonics te bestellen via www.livenation.nl.

STEREOPHONICS + support act

Zondag 2 maart 2008
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: EUR 30 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.
Op maandag 24 maart 2008 geeft Alicia Keys een eenmalig concert in Ahoy Rotterdam. De New Yorkse zangeres heeft een tour gepland in Europa in verband met de release van haar nieuwe album As I Am. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

De pas 25-jarige Alicia Keys is een waar multi-talent. Naast zangeres, songwriter, en pianiste is ze actrice, correspondent voor de New York Times, mede-eigenaar van een productiemaatschappij en ambassadeur van een aantal goede doelen.

Ook muzikaal gezien heeft de Amerikaanse Keys een brede smaak; zowel invloeden uit soul, hiphop, jazz als klassieke muziek zijn in haar muziek terug te vinden. Haar inspiratiebronnen zijn soulartiesten Nina Simone, Stevie Wonder en Marvin Gaye, maar ook Chopin en Satie en hiphopsterren Tupac Shakur, Notorious B.I.G. en Jay-Z rekent ze tot haar muzikale helden.

Van haar debuutalbum Songs in a Minor verkocht Keys meer dan 10 miljoen exemplaren wereldwijd. Voor dit album kreeg ze maar liefst vijf Grammy Awards. Ook haar volgende albums brachten een regen aan prijzen en hits op, waaronder `You Dont Know My Name´, `If I Ain´t Got You´ en `Unbreakable´.

Haar nieuwe album As I Am is sinds deze week verkrijgbaar. De eerste single van het album is `No One´. Aan het album hebben onder andere Timbaland en John Mayer een bijdrage geleverd.

Vandaag om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot donderdag 17 november 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor het concert van Alicia Keys te bestellen via www.livenation.nl.

Juize.fm presents
ALICIA KEYS
Maandag 24 maart 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: EUR 46, EUR 44, EUR 42, EUR 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur


Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     

Van: google    Geplaatst op: 24-11-2007 20:56:13
google domass

Van: Koen    Geplaatst op: 19-11-2007 9:28:33
Weet iemand of er nog kaarten te verkrijgen zijn voor de stereophonics?


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar één keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google