Geuzenpop 2007

print Printvriendelijke versie
21-8-2007 0:51:49
Komend weekend is het festivalweekend in het oosten. Naast het eerder genoemde Huntenpop festival (bij Doetinchem) is er ook het Geuzenpop festival bij Enschede. Op zaterdag 25 augustus vindt de derde editie van het festival plaats. Dit jaar staan er 15 top bands op de twee podia, waaronder After Forever, Moke, El Guapo Stuntteam (BE), Mad Sin (DE), Mala Vita, As We Fight (DK), Malle Pietje & the Bimbo’s, Prodigal Sons en The Kevin Costners.

Een enorme circustent op het terrein doet dienst als Atak Danstent waar de gehele dag DJ’s als Data Noir, Dwars, Herb-A-Lize it Soundsystem, Dr. Anders, Marloes, Christoph, Maze en Jakuza, Stoeptegel en anderen, verschillende stijlen dansmuziek draaien.

Hoofdsponsor Jägermeister is aanwezig met de Moving Ice Bar. Een grote Amerikaanse truck met een bar die volledig van ijs is gemaakt. Je kunt hier genieten van een heerlijk drankje bij zo’n 15 graden onder nul! Je kunt er ook even lekker chillen in de grote Lounge Area voor de bar.

Naast al deze bands is er weer een gezellige festivalmarkt op het terrein en is er dit jaar voor het eerst de ‘Kids Crash’, een afgeschermde plek op het festival speciaal voor kinderen tot 12 jaar met een groot springkussen, clown, ballonartiest en verschillende activiteiten. Ook nieuw dit jaar is de Relax/Lounge Area om even rustig te relaxen op de lekkere luie banken in de RedBull tent met de muzikale ondersteuning van o.a. DJ Dr. Anders, Dwars en Mick Juggler! Ook is er een geweldige Media Experience welke mogelijk is gemaakt door studenten van Saxion Hogeschool, afd. Kunst & Techniek.

Kaarten zijn te koop voor € 12,50 in de voorverkoop (Kinderen t/m 12 jaar gratis) via Ticketservice, Postkantoor, VVV, Free RecordShop, Plato Enschede, GWK, café Rocks in Enschede, Harrow in Losser, Popeye in Hengelo, café De Stam in Almelo en via de website (www.geuzenpop.nl). Aan de kassa van het festivalterrein kunnen ook nog kaarten gekocht worden. De kosten zijn dan € 17,50.

Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar één keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google