Bazar Curieux festival met o.a. Peaches en Liars

print Printvriendelijke versie
1-8-2006 18:26:32
Na een paar jaar van stilte is Bazar Curieux sinds 2002 een jaarlijks terugkerend, eendaags festival. Dit jaar vindt Bazar Curieux plaats op zaterdag 16 september 2006 in Rotterdam. Op het programma staan onder meer Peaches, CSS (Cansei de Ser Sexy), Liars, Bat For Lashes, Pink Mountaintops en Shogun Kunitoki.

Normaal gesproken vindt Bazar Curieux plaats in alle drie de zalen van het Rotterdamse poppodium Nighttown. Helaas is Nighttown onlangs gesloten door de curator wegens het faillissement van de horeca B.V. van Nighttown. Daarom is de organisatie van Bazar Curieux momenteel op zoek naar een alternatief voor de locatie. De kans dat Nighttown een doorstart maakt en het festival alsnog op deze vertrouwde locatie plaatsvindt blijft aanwezig. Meer nieuws over de festivallocatie volgt! Kaarten voor het festival kosten €15

Op het programma stonden in het verleden uiteenlopende acts als The Libertines, Peaches, 2ManyDJ's, José González, Thurston Moore en Martha Wainwright speelden. Binnenkort vindt de zevende editie plaats met op het programma zeer opvallende en uiteenlopende acts. Kijk hier voor meer informatie.

Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar één keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google