The Strokes 6 december in de Melkweg

print Printvriendelijke versie
2-12-2005 16:04:32
The Strokes geven aanstaande dinsdag 6 december een verrassingsoptreden in de Amsterdamse Melkweg. Fans kunnen daar een voorproefje krijgen van het nieuwe, derde, album van de band, First Impressions Of Earth [12,99]. Deze plaat ligt vanaf 2 januari in de winkels. Op 5 december verschijnt de eerste single van het nieuwe album: Juicebox. Kaarten voor de exclusieve, intieme show in Amsterdam zijn vanaf zondag 4 december om 14.00 uur te koop bij de Melkweg voor € 20 (excl lidmaatschap). Maximaal twee kaarten per persoon.

‘Iemand van buitenaardse afkomst die voor het eerst de aarde ziet en de dingen die er gebeuren objectief bekijkt’. Was getekend zanger Julian Casablancas, over zijn nieuwe langspeler First Impressions Of Earth. MOJO Magazine noemt de cd ‘het meest diverse Strokes-album tot nu toe’; volgens Blender klinkt de band op het nieuwe album ‘zwaarder en grootser’ dan ooit.

The Strokes braken in 2001 door met de debuutplaat Is This It. Het album wordt gezien als startschot voor een ‘New Rock Revolution’ en een inspiratie voor veel nieuwe bandjes om de gitaar op te pakken. In 2003 verscheen opvolger Room On Fire en stonden The Strokes in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. Wereldwijd gingen van de twee eerste albums meer dan drie miljoen exemplaren over de toonbank.

www.thestrokes.com


Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     

Van: hENK    Geplaatst op: 8-12-2005 13:45:40
Nope.. Denk dat het eerder een zaaltour gaat worden..

Van: RoMaNoV    Geplaatst op: 7-12-2005 23:09:20
Hebben ze niet gezegd van See you op Pinkpop ofzo ?:p

Van: hENK    Geplaatst op: 7-12-2005 20:11:26
Wat een optreden!! Ben nog steeds aan het nagenieten. Binnenkort een verslag van het optreden incl een interview op Graz.


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar één keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google