Eerste namen voor Kink FM NightLiveXS Awards 2006

print Printvriendelijke versie
21-11-2005 9:04:27
Nuff Said, missAntarctica en Pete Philly & Perquisite zullen optreden tijdens de tweede editie van de Kink FM NightLiveXS Awards. De Award-uitreiking van Kink FM en LiveXS Popmagazine zal op zondag 12 februari vanaf 18.00 uur plaatsvinden in alle zalen van Paradiso Amsterdam. In totaal doen tien acts een optreden en worden er tien awards uitgereikt. Ook de nu nog onbekende winnaars van de Kink FM Publieksprijzen Pop/Rock en Singer/Songwriter van de Grolsch Grote Prijs van Nederland krijgen een optreden aangeboden.

Tot 12 december loopt de nominatieronde waarin lezers van LiveXS en luisteraars van Kink FM via het inputformulier suggesties kunnen doorgeven. Op vrijdag 23 december verschijnt de stemkaart bij LiveXS en een online-variant via www.kinkfm.com waarmee de uiteindelijke winnaars door bezoekers van poppodia en festivals zijn aan te wijzen. Net als bij de eerste editie staat het motto: 'geen jury, geen subsidie, geen authoriteiten' centraal. De NightLiveXS Awards werden eind 2004 als pure publieksprijzen opgezet om de alternatieve popsector in het zonnetje te zetten. De voorverkoop van de uitreiking start op zaterdag 3 december via Ticket Service Nederland.

Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     

Van: ENO    Geplaatst op: 2-12-2005 12:10:22
HEY ER IS OOK AL EEN NAAM BEKEND VAN ROCK AM RING NAMELIJK DEPECHE MODE!!!
VETTE SJIT IK HEB T OP HUN SITE GELEZEN BIJ TOURSCHEMA VETTE SJIT MISSCHIEN DOEN ZE OOK WWEL WERCHTER AAN ZOU VET ZIJN!!


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar één keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google