Einduitslag Schaduw-Gouden-Tip

print Printvriendelijke versie
16-1-2003 23:24:59
Je kan niet meer stemmen voor de Gouden Tip. Dat kon t/m 15 januari. Van de mensen die hun top 5 naar Pinkpop hebben gemaild, hebben sommigen een bcc-tje naar mij gemaild, zodat ik een schaduw-stand kon bijhouden.

Op die manier heb ik nu een globaal voorproefje op de echte einduitslag. Alle stemmen zijn geteld en de volgende top 20 is de einduitslag van de Schaduw-Gouden-Tip. De Foo fighters, Queens Of The Stone Age en Linkin Park zijn met grote voorsprong bovenaan geŽindigd:


 1. Foo Fighters
 2. Queens Of The Stone Age
 3. Linkin Park
 4. Audioslave
 5. Metallica
 6. Placebo
 7. Coldplay
 8. Underworld
 9. Muse
 10. Radiohead
 11. Red Hot Chilli Peppers
 12. Saybia
 13. Moby
 14. System Of A Down
 15. Nightwish
 16. Creed
 17. Counting Crows
 18. R.E.M.
 19. Nickelback
 20. Incubus

Ik denk dat zeker acht van deze 20 acts op Pinkpop 2003 te zien zullen zijn. Bij de laatste 10 genoemde acts zijn de onderlinge verschillen in aantal stemmen al klein. Bij de daaropvolgende bands was het helemaal moeilijk een stand aan te geven, omdat er veel gelijke scores waren. Ik zal er een aantal opsommen in willekeurige volgorde: Marilyn Manson, Pearl Jam, Peter Pan Speedrock, Tool, Korn, Robbie Williams, Disturbed, Green Lizard, Sum 41, Krezip, Anouk, Staind, Deftones en Puddle Of Mud.

Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     

Van: justin    Geplaatst op: 24-1-2003 18:47:13
Living end :-D

Van: superheist    Geplaatst op: 23-1-2003 14:55:37
elmar, ja ik heb welles van powderfinger gehoord
zelf 4 jaar in Australie gewoond, hierdoor ook mijn naam :)
superheist is ook zo'n goeie band alleen wat harder als powderfinger
De meeste Australische bands zijn goed 28 days, powderfinger, QOTSA en nog veel meer.
hopelijk komen er daar een paar van...

Van: Ruud    Geplaatst op: 23-1-2003 10:47:19
SOAD vond ik vorig jaar het beste optreden geven dus die mogen van mij gerust weer langs komen. maar wat dachten jullie van bijvoorbeeld Blink 182??? die heb ik nog nergens terug kunnen vinden in de reacties, net zoals de Britse band "A" van de nummers Starbucks en Nothing. Linkin Park zal haast wel "moeten" komen aangezien zij vorig jaar de grote afwezige waren.

Van: jonnie    Geplaatst op: 23-1-2003 1:09:22
NIN zou inderdaad een goede keus zijn en ook VNV nation. En als we toch bezig zijn heb ik ook nog wel een paar namen.
Good Charlotte
Lacuna Coil
Paradise lost
Deus
Katatonia
Das ich

Van: justin    Geplaatst op: 22-1-2003 18:34:39
ja 2 jaar geleden toen was ik er helaas niet bij :-(

Van: meikz    Geplaatst op: 22-1-2003 16:55:31
tool..ook al geweest..Maar toch Steengoed!!

Van: eulogy    Geplaatst op: 22-1-2003 15:14:23
-----------------------------------------------------------------
Van: Makosh
Geplaatst op: 1/21/2003 5:37:08 PM
Eeeehm, Nine Inch Nails??

Is heel de wereld deze topband vergeten, of wat? Als pinkpop dan toch een band moet boeken die zelfs de grootste boerenlul kent, neem dan deze industrial-goeroes...

---------------------------------------------------------------------------

JAAAAA!!!!!!!!! ik pleit al jaren dat NIN een keer naar NL moet komen
het concert (al bijna 3 jaar geleden) in 013 wat NIN gaf is al veel te lang geleden........ :(

maar aangezien mister pinkpop smeets alleen maar geijkte (pop)bandjes boekt, is de kans klein dat ze komen............als ze uberhaubt naar europa komen, want op hun site staat alleen hun logo en een messageboard.

verdere suggesties

Ministry
Skinny Puppy
Apex Twins
Front Line Assembly
Strapping Young Lad
en nog meer Industrial/electro bandjes


owja........en TOOL mag altijd komen :) HINT :PVan: justin    Geplaatst op: 22-1-2003 11:05:49
Neem jij meerdere broeken mee dan :-D

Van: AntidotE    Geplaatst op: 21-1-2003 20:30:38
okey alles weer goe gepraat.. vorig jaar lowlands, tas donderdag nacht gejat en moest tot maandag morgen in de zelfde broek lopenduzz ik weet wel wat vies zijn is... jammer genoeg te goed )-:

AntidotE

Van: meikz    Geplaatst op: 21-1-2003 19:17:06
Whokeey, 18 en een van de jongeren? ik ben 15, ga voor de 3de keer naar pinkpop en voor de eerste keer naar lowlands. T gaat toch gewoon om de muziek?

Van: zeikerd    Geplaatst op: 21-1-2003 18:26:03
wat een slap gelul allemaal

Van: pantaloni    Geplaatst op: 21-1-2003 17:59:27
ik vind dat venders breakfast in de 3fm tent moet komen.
deze band uit helmond is echt wel leuk.

Van: Makosh    Geplaatst op: 21-1-2003 17:37:08
Eeeehm, Nine Inch Nails??

Is heel de wereld deze topband vergeten, of wat? Als pinkpop dan toch een band moet boeken die zelfs de grootste boerenlul kent, neem dan deze industrial-goeroes...

Verder moet ik zeggen dat dat lijstje echt bijzonder fantasieloos is, net als de line-up van pinkpop ieder jaar weer...

Boek Mogwai, Primus (of die treden niet meer op, of wel), een van de vele vernieuwende crossover dance-acts als bijvoorbeeld Linked, Speedy J, van mijn part Sonic Youth, of als je me echt heel blij wilt maken: the Cure!
Of Manu Chao of the Long Beach Dub Allstars ofzo...

Want ik weet niet hoe het met jullie is, maar ík ga niet naar een festival om alweer diezelfde muziek te horen als die je de hele dag door al veel te vaak op de radio hoort... Het liefst heb ik een góeie band, die muzikaal interessant zijn, en ook nog wel een beetje een sfeertje op kunnen bouwen.

Dus laat anouk maar thuis, metallica idem (goeie muziek, slechte presentatie), Linkin Park ook zeker, net als soad (die zijn bijzonder slecht in het optreden in landen waar blowen gedoogd wordt) en rhcp...

Een beetje bezieling graag!
Maar dat zal wel weer te veel gevraagd zijn...
Pinkpop speelt op safe... ik denk dat ze dit jaar de camping afschaffen en zich alleen nog maar op dagjesmensen gaan richten.

ps. Diary of Dreams, Hanuman, Endraum, Feindflug, the Wounded, Apocalyptica, Apoptygma Berserk, VNV Nation, Covenant, Faith and the Muse, Funker Vogt, Ice Ages, Madrugada, Nick Cave, Roni Size, Red Snapper, Tanzwut of Fatboy Slim zouden ook leuk zijn...

Van: citizenerased    Geplaatst op: 21-1-2003 16:43:25
enne citizenerased, kweet niet wat jij onder raggen verstaat, maar SOAD ragt echt wel 10 keer zo hard als de deftones... en white pony is het zachtste album wat ze hebben afgeleverd, dus ik vrees dat je er helemaal naast zit...


met rag bedoelde ik K#T. kvind White pony gewoon een eentonig album, en die zang is helemaal verschrikkelijk. Andere cd's van Deftones ken ik niet, maar die schijnen wel beter te zijn toch?

Van: Ralf    Geplaatst op: 21-1-2003 12:09:05
wat zeik je nou over kleding... ik loop erbij waar ik me lekker in voel en als ik geen kettingen en piersingen en alles 5 keer te groot aan wil dan doe ik dat. en als ik zin heb in cradle of filth, stone sour (allebij naar concert) dan ga ik daar gewoon heen en boeie wat betreft die fuck kleding...

ben pas 18 dus ben daar altijd nog ook 1 van de jongeren. wat betreft de bands voor pinkpop. moeten ze gewoon een paar grote acts, audioslave (vette cd), Qotsa en nightwish mag ook welkomen. en stauw die 3fm tent gewoon is een keer vol met alleen maar kleine metal/rock bandjes. tanzwut, boy hits car, disturbed, hoobastank, killswitch engage, 36crazyfists.

en wat betreft muse van mij mogen ze thuis blijven heb ze al 2 keer live gezien en echt 2 hele vette optredens en vet fan. maar ze moeten niet blijven komen... muse echt te chill als je ff wat rustigs nodig hebt...!

Tegenreactie:

Wat betreft de kleding: ik kan ook nog rustig door de metaaldetector hoor! Wat ik met name bedoelde zijn de dames met hoge hakken die een complete beautycase meeslepen. Ik ga ervanuit dat jij niet bang bent om smerige kleren te krijgen? Die zijn er tegenwoordig nml. wel genoeg (teveel)!

Wat betreft je leeftijd: Jij 1 van de jongeren? Misschien kan ik dan geen leeftijden schatten maar ik geloof dat er meer dan genoeg jeugd van onder de 18 rondliep. Ik kan het natuurlijk ook mis hebben, na een paar uurtjes bier e.d. is m'n observatievermogen ook een stuk minder. Aan de andere kant is er natuurlijk niks mis met jongeren; nu komen ze nog voor Anouk maar komen ze ook (beperkt) in contact met (mijns inziens) betere muziek. Jij bent een voorbeeld!

Wat betreft muse: volkomen gelijk!

Van: Deladrieng    Geplaatst op: 21-1-2003 11:48:31
Mensen: Silverchair
Ze konden vorig jaar niet op Lowlands komen wegens de ziekte van zanger Daniel. En dit jaar zouden ze zeker weer gaan touren om hun laatste album Diorama te promoten. Laat ze dus pleazzzzzze naar NL komen......

Voor de rest wel aardig lijstje; kheb de Foo Fighters ook al in HMH gezien en dat was helemaal te gek!! Ach ja en de rest is wel leuk maar niet super.....

Van: justin    Geplaatst op: 21-1-2003 11:46:27
Beter zou er idd wat punk komen. No use, less than jake (mwah eigenlijk wat meer ska-punk maar goed), millencollin of als deze bands te veel kostten dan kunnen we altijd nog the apers halen.

En euh Jackass. 3 doors down?? Lifehouse??????? beetje jammer, maar goed ieder zijn eigen smaak. The hives zijn dan trouwens wel weer een betere keuze

Van: Jackass    Geplaatst op: 21-1-2003 11:39:19
Van mij mag aan dat lijstje nog:
- David Gray
- The Hives
- 3 Doors Down
- Lifehouse

worden toegevoegd....

Van: gUarD    Geplaatst op: 21-1-2003 9:52:13
Waarom heeft niemand het hier over bands als Zwan en Medication.
Te gekke bands van gearriveerde rocksterren (Zwan van Billy Corgan en Jimmy Chamberlain - ex Smashing Pumpkins en Medication met ex- leden van Ugly kid Joe(zanger Whit Crane), Soulfly en Machine-head!).

Qotsa blijft de top. volg ik al een jaar of 4, geweldige band en wordt alleen maar beter. en Audioslave mag ook wel komen.Heb ze gisteren in Tilburg gezien....te gek cool, hoor!

gUarD

Van: AntidotE    Geplaatst op: 21-1-2003 8:15:55
Owja en wat punk bandjes wil ik ook wel zien: bad religion, guttermouth en millencolin zouden wel vet zijn als er al 1 zou komen!!!

de mzl

AntidotE

Van: AntidotE    Geplaatst op: 21-1-2003 8:13:48
Van: Ralf
Geplaatst op: 1/20/2003 12:11:55 PM
In 1997 al eens op Pinkpop geweest en na een aantal jaren afwezig vanaf 2001 weer present. Ben toen wel geschrokken en uit bovenstaande lijst blijkt ook wel waarom. In 1997 nog een aantal relatief onbekende bands Eels/Rammstein/Marlyn Manson, hierna pas doorgebroken en in 2001 heel veel mainstream. Ook het publiek viel me toen lichtelijk tegen, erg jonge bezoekers met hele nette kleren...oftewel typetjes die je op feestjes als Sensation zou verwachtten. En "dingetjes" als Anouk, sorry maar aan mij niet besteed. Een tip voor tussen de "hardere" muziek, hoewel ik ook op de Deftones zit te wachten, Wealthy Beggar; Nederlands en klinkt errug oké! Ondanks alles zal ik er dit jaar zéér waarschijnlijk weer bij zijn, ook een mainstream ding als Coldplay spreekt me aan (maar niet teveel dus). Wel leuk om te lezen dat er nog mensen zijn die van "echte" festivalmuziek houden!

reactie

wat zeik je nou over kleding... ik loop erbij waar ik me lekker in voel en als ik geen kettingen en piersingen en alles 5 keer te groot aan wil dan doe ik dat. en als ik zin heb in cradle of filth, stone sour (allebij naar concert) dan ga ik daar gewoon heen en boeie wat betreft die fuck kleding...

ben pas 18 dus ben daar altijd nog ook 1 van de jongeren. wat betreft de bands voor pinkpop. moeten ze gewoon een paar grote acts, audioslave (vette cd), Qotsa en nightwish mag ook welkomen. en stauw die 3fm tent gewoon is een keer vol met alleen maar kleine metal/rock bandjes. tanzwut, boy hits car, disturbed, hoobastank, killswitch engage, 36crazyfists.

en wat betreft muse van mij mogen ze thuis blijven heb ze al 2 keer live gezien en echt 2 hele vette optredens en vet fan. maar ze moeten niet blijven komen... muse echt te chill als je ff wat rustigs nodig hebt...!


Van: -REUF-    Geplaatst op: 21-1-2003 7:58:32
Aan Rald (e.a.) -> Inderdaad is Pinkpop nu veel meer mainstream dan pak'm beet 5 jaar geleden. TOEN liep je op zaterdag en zondag nog met krap 20.000 man rond en kon je nog fatsoenlijk in het gras liggen zonder om de 2 minuten een kist in je smoel te krijgen... De maandag was altijd lachen: de die-hards stonken al een uur in de wind (smell my armpits!) en zagen er vertieft uit (stoppelbaard van 2 dagen) door overmatig gebruik van genotsmiddelen.
Vorig jaar was het echter 3 dagen ellebogenwerk. Maar ja, wat wil je als Live, POD, Bush, Faithless en Dropkick al op za-en zondag spelen...
Tegenwoordig is Pinkpop inderdaad weinig verrassend en vooral véél mainstream. Daar is nix mis mee, maar voor stevigere werk (naar mijn menig dus ook het betere werk) zijn er andere festivals. Want ik zit OOK niet te wachten op Krezip en Anouk...
-REUF-

Van: elmar    Geplaatst op: 20-1-2003 19:59:40
Heeft iemand ooit wel eens van Powderfinger gehoord?!?! Dit is een geweldig band uit Australië!!!! Echt een aanrader voor Pinkpop. Powderfinger komt ook binnenkort met een nieuw album. het betere werk komt uit Oz!

Van: meikz    Geplaatst op: 20-1-2003 18:57:00
Muse suckt helemaal nie, muse is een zeer geweldige band. En vorig jaar waren ze supergoed op pinkpop!

Van: ROOS    Geplaatst op: 20-1-2003 17:26:33
muse suckt echt enorm!!!!!

Van: rob.nijs    Geplaatst op: 20-1-2003 16:58:29
superheist, 30 seconds to mars roels!!!! en muse zuigt inderdaad... khoop echt dat ze wat nieuwe bands uit de VS kunnen strikken (30stm, sinch, orgy) want dat is weer ns wat nieuws... ook godsmack mag wel komen...

enne citizenerased, kweet niet wat jij onder raggen verstaat, maar SOAD ragt echt wel 10 keer zo hard als de deftones... en white pony is het zachtste album wat ze hebben afgeleverd, dus ik vrees dat je er helemaal naast zit...

oh ja: he robert, soad mag van mij wel komen... nu zorg ik wel dat k niet mn enkel breek ;)

Van: Werklozer    Geplaatst op: 20-1-2003 15:54:13
Muse komt zeker niet, want die zijn een nieuwe plaat aan het opnemen, dus dat wordt op z'n vroegst het najaar...

Van: Citizenerased    Geplaatst op: 20-1-2003 15:49:23
superheist: Deftones zuigen pas, white pony is zo'n rag album. Soad daarentegen is wel goed, maar Muse regeert!!!

Van: PluginBaby    Geplaatst op: 20-1-2003 15:20:04
Ja Muse was die band die vorig jaar een geweldig optreden afleverde.

Van: superheist    Geplaatst op: 20-1-2003 15:14:39
niet weer die bagger MUSE!!!!
stond er vorig jaar ff voor, ik was er snel weg. wat een gekrijs
liever SOAD, Deftones enne 30 seconds to mars wil ik ook welles live zien

Van: justin    Geplaatst op: 20-1-2003 14:47:56
Hmmm Muse dat is toch die band die vorig jaar een geweldige cd afleverde maar op pinkpop hun optreden verknalde.

Van: jaak    Geplaatst op: 20-1-2003 13:40:14
jawel Muse, want Muse roels!!!

Van: Nanne    Geplaatst op: 20-1-2003 13:37:08
Sorry hoor mensen maar MUSE is afgelopen jaar al geweest... en 2 jaar geleden ook al.. dus AUB niet weer MUSE

Van: bertus    Geplaatst op: 20-1-2003 13:28:06
MUSE MUSE MUSE MUSE MUSE MUSE MUSE MUSE

en Muse

Van: sander    Geplaatst op: 20-1-2003 13:26:21
juisssssssst Muse moet komen!!!

Van: timmen    Geplaatst op: 20-1-2003 12:55:02
FF ,QotSA ,Counting crows alle drie toppers

envoor de wat minder bekende bands moet zeker Smogus , radio 4 , hoobastank ,sunna ,the music en sinch komen en je heb dubbel feest.

Van: Ralf    Geplaatst op: 20-1-2003 12:11:55
In 1997 al eens op Pinkpop geweest en na een aantal jaren afwezig vanaf 2001 weer present. Ben toen wel geschrokken en uit bovenstaande lijst blijkt ook wel waarom. In 1997 nog een aantal relatief onbekende bands Eels/Rammstein/Marlyn Manson, hierna pas doorgebroken en in 2001 heel veel mainstream. Ook het publiek viel me toen lichtelijk tegen, erg jonge bezoekers met hele nette kleren...oftewel typetjes die je op feestjes als Sensation zou verwachtten. En "dingetjes" als Anouk, sorry maar aan mij niet besteed. Een tip voor tussen de "hardere" muziek, hoewel ik ook op de Deftones zit te wachten, Wealthy Beggar; Nederlands en klinkt errug oké! Ondanks alles zal ik er dit jaar zéér waarschijnlijk weer bij zijn, ook een mainstream ding als Coldplay spreekt me aan (maar niet teveel dus). Wel leuk om te lezen dat er nog mensen zijn die van "echte" festivalmuziek houden!

Van: -REUF-    Geplaatst op: 20-1-2003 12:00:46
Logische lijst: Linkin Park heb ik destijds in de HMH gezien en is een waanzinnige live-act. Als nieuwkomer MOET Audioslave wel komen. QOTSA en de Foo Fighters zij ook lekkere festival-bands. Pinkpop heeft nu eenmaal de reputatie dat ze een "weinig-risicovolle" line-up in elkaar flanzen, dus zullen er voornamelijk reeds gearriveerde bands te zien/horen zijn. Zelf zie/hoor ik liever (ook) wat minder bekende bands: Godsmack (in de VS wel al een enorme reputatie met een live-show die ergens tussen Tool, LimpB en Nirvana in hangt), Smogus (stond vorig jaar al op Lowlands) en Orgy ('vrienden' van Korn en LimpB, in de VS al een topact).
Staind, Deftones, Godsmack en de Guano Apes (door niemand genoemd?) komen in de eerste helft van 2003 met nieuwe albums en zullen dus wel de nodige festivals langsgaan.
Whatever... ik zal het toch wel weer naar mijn zin hebben...
-REUF-

Van: Tim    Geplaatst op: 20-1-2003 10:03:29
Als je het mij vraagt kan ook Jane's Addiction worden benaderd. Vorig jaar hebben ze op pukkelpop bewezen dat ze live nog steeds geweldig zijn en ze komen dit jaar met een nieuwe cd uit.

verder hoop ik op: Toploader, QOTSA, Audioslave, The Strokes, Ryan Adams, Norah Jones en Tom McRae...

Van: Nanne    Geplaatst op: 20-1-2003 9:44:11
Ik kan me in de bovenstaande reacties erg goed vinden. Ga de laatste 5 jaar naar pinkpop... en word regelmatig erg teleurgesteld over wat pinkpop brengt. Ik kan het dus echt niet uitstaan als Krezip, Anouk of Moby komt...

Ik vind het programma vaak wat vlak.... en weinig echte suprises. Ik zie niet helemaal wat Moby er alweer moet? en dit zelfde geld voor Anouk.. ik weet wel dat ze een nieuwe cd heeft maar toch.

Jan benader aub de Beastie Boys of ze een keer zin hebben om pink pop op te vrolijken...

En ohja... Creed "???????? ik geef justin groot gelijk.. wat moet die op de lijst... wat een suffe band..

Laten we aub hopen dat de Counting Crows, Placebo, Underworld, Foo Fighters en Audioslave komen....

En heeft er iemand nagedacht over een goede Hiphop act?.... Laat aub E-life en de Postman lekker thuis... Dan nog maar een keer de OUTKAST DIE WAREN GEWELDIG....

Van: MG    Geplaatst op: 19-1-2003 20:50:24
valt trouwen swle op dat de meeste personen die lopen te zeiken van 'kleine onbekende' en/of harde bands houden en niet van grote namen...

ach ja... zoals al eerder gezegd daar zijn andere festivals voor. En Lowlands valt ook steeds verder terug. enige lichtpuntje daar is dat men zoveel podia heeft dat er veel bands kunnen spelen en dat er dus ook kleinere bands kunnen spelen...

zoalng er gewoon GOEDE bands komen vind ik het best. (overigens zijn kleine bands vaak juist kleine omdat ze het goed doen op kleine podia en rokerige cafe's maar niet op grote podia oor groot publiek...)

Van: Martin    Geplaatst op: 19-1-2003 18:02:24
Ik had dus nog niet gekeken naar wanneer de festivals zijn, blijkt dat werchter en roskilde tegelijk zijn dammit :(

Van: Martin    Geplaatst op: 19-1-2003 17:56:12
IK hoop dat de bezettingen op pp, werchter en roskilde dusdanig verschillend zijn zodat het voor mij de moeite is om alle 3 te bezoeken. En inderdaad, laat Anouk, Krezip etc thuis. Dreadlock pussy is een beter alternatief. Verder hoop ik op Disturbed, Die happy en ondanks dat ze er bijna elk jaar zijn mag Bush wederom verschijnen.

Van: Chriz    Geplaatst op: 19-1-2003 17:44:58
Manic Street Preachers mis ik ook !

Van: mark    Geplaatst op: 19-1-2003 17:18:44
Grote namen op pinkpop is prima, vind je dat niks, dan is daar lowlands voor uitgevonden. Zolang ze maar niet telkens gaan herhalen want dat wordt wel heel erg. Faithless, Soad en muse zijn erg goed, maar als dat soort bands 3 van de 4 keer komen, dan houdt het op. Verder hopen op primal scream, bjork en the music

Van: F_E    Geplaatst op: 19-1-2003 13:26:18
Mwaaah.... SOAD & RHCP... daar zou ik alleen al voor naar PP toe gaan...

Van: Patrick    Geplaatst op: 18-1-2003 19:37:10
Wat een suffe lijst. Bijna allemaal dezelfde troep. Fantasieloos.

Van: eulogy    Geplaatst op: 18-1-2003 19:12:43
Nine Inch Nails moet komen...als het ff kan
en doe dan ook maar gelijk Front Line Asembly :)

Van: emile uit apeldoorn    Geplaatst op: 18-1-2003 16:26:29
gezellig hier :)
maar van mij mag agresion en brainshake ook wel toegevoegd worden :P
was gister goedddd

Van: BuddyHolly    Geplaatst op: 18-1-2003 13:12:46
En wat dacht men van The Offspring die begin volgend jaar ook weer een nieuwe cd uitbrengen. Dat zou echt helemaal te gek wezen.

Van: Tom    Geplaatst op: 18-1-2003 11:54:32
Ik hoop erg dat Radiohead nog een keer komt. De kans is echter klein omdat ze niet graag op commerciele festivals willen staan. Ik ben het grotendeels wel met de lijst eens. alleen had REM en Radiohead wel wat hoger mogen staan.
EN HAAL DIE KREZIPS ANOUKS BEEFS EN RELAX BANDJES EENS VAN HET PROGRAMMA!!!
die bandjes zijn het hele festivalseizoen overal te zien. ga daar dan eens heen en die i.p.v die bans eens een grote internationale artiest of band.

Van: EvdWee    Geplaatst op: 18-1-2003 11:41:06
Pearl Jam zal nooit meer op festivals spelen... dat heeft Stone Gossard(gitarist) bekend gemaakt na het Roskilde ongeval...

Van: Steven    Geplaatst op: 18-1-2003 11:38:06
Ik heb gisteren de cd van The Music geluisterd. Ook van harte welkom als het aan mij ligt!

Van: ROOS    Geplaatst op: 18-1-2003 11:31:07
muse suckt ook enorm!!

Van: Michel    Geplaatst op: 18-1-2003 10:38:30
Ik ga voor Metallica. Ga waarschijnlijk zowiezo naar Werchter dus dat probleem is al opgelost:-)

Van: MG    Geplaatst op: 17-1-2003 23:11:39
Klaas, Emile, ROOS!!!!!!!!!

waarom kom je ook overal de zelfdetegen.

ach zolang Die Happy maar komt, nietwaar emile ;) (en Placebo)

Van: MG    Geplaatst op: 17-1-2003 23:10:58
Klaas, Emile, ROOS!!!!!!!!!

Van: Johan    Geplaatst op: 17-1-2003 22:20:01
IK WIL THE VINES !!


maar dan op Lowlands :D

Van: Bas    Geplaatst op: 17-1-2003 21:22:08
KLAAS? MIEL? ROOS? jullie hier ?!?!?!

Van: theo    Geplaatst op: 17-1-2003 21:19:35
hhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai
Ik vin dus echt dat
MUSE moet komen . :):)::):)

MUSE MUSE MUSE

Van: Roberto    Geplaatst op: 17-1-2003 19:34:09
He rob.nijs!!! Ook hier??

RHCP is kewl, Audioslave, Underworld, QOTSA, SOAD, Muse & Incubus ook. De rest vind ik niet zo heel erg geweldig. En uit nederland mag Kane,Anouk,Krezip & Di-rect wat mij betreft wegblijven. Tis geen Pepsi pop!!! Ik zie liever wat concubine of Dreadlock Pussy of Festina Lenté. Iig, ik ga zoiezo naar PP want de sfeer is iets wat altijd geweldig blijft, ondanks de bands... (alleen zouden ze die vakken wel weer 'ns af mogen schaffen)

Van: ROOS    Geplaatst op: 17-1-2003 19:22:51
en ja voor die grote namen betaal je ook voor dus conclusie, pinkpop wordt elk jaar duurder want elk jaar wil men grotere namen en verw8 de PP bezoeker betere bands. Op Lowlands bijvoorbeeld kun je verw88 dat er een bandje optreedt waarvan 99% van de bezoekers nog nooit heeft gehoord en dat is leuk, geen mensenmassa's die daar naartoe willen enzo maja helaas wordt ook dat elk jaar meer....

Van: Bart    Geplaatst op: 17-1-2003 16:43:28
De Top 5 is natuurlijk geweldig, nr. 1,4 en 5 hadden ook mijn stem. Maar als ik dan hoor dat Krezip, Anouk en Beef weer komen, dan is het alweer hetzelfde liedje als elk jaar. Verzin eens iets nieuws of origineels!!!!!!!!!!!!

Van: Kamiklazi    Geplaatst op: 17-1-2003 16:38:23
Hey Emile en Roos :)
Bedankt voor jullie bijval, ben blij dat de meesten het met mij eens zijn. Maar besef wel: dit lijstje zijn de wensen van de Pinkpop-bezoekers. Dus kennelijk wil Nederland ook alleen maar de grote namen horen en is 'men' niet geinteresseerd in de nieuwe sterren aan het firmament. Misschien moet je concluderen dat de gemiddelde Pinkpop-ganger gewoon een mainstream-smaak heeft.....

Ik hoop dat Jan Smeets de kloten heeft om niet alleen naar dit lijstje te kijken, maar ook wat avontuurlijkers te programmeren. Dan kan Pinkpop nog een hele opvoedkundige taak krijgen :) (op muziekgebied dan he? ;-))

Klaas

Van: Michiel    Geplaatst op: 17-1-2003 14:09:25
Als metallica maar komt, dan mag de rest ook komen maar ik denk dat ze niet komen dus ga ik maar naar werchter.

Van: rob.nijs    Geplaatst op: 17-1-2003 13:41:46
Ja die Red Hot Chili Peppers vind ik dus echt zuigen, van mij mogen ze ook thuis blijven... ik vind het ook maar nix dat er op pp altijd maar grote bands moeten komen, want bij de kleine zitten ook heel goeie, zoals bijvoorbeeld ...And you will know us by the Trail of Dead maar ja das veel te vaag voor pp, meer iets voor op lowlands.
Tja Face Tomorrow mag van mij ook wel komen, zo ook Dreadlock Pussy of Concubine (ja sorry ik kom zelf uit Limburg ;) ) maar het zal wel weer REM of Radiohead worden... vind ik persoonlijk nix, doe mij maar de Deftones... maar ja pp is toch altijd vet, en qua bands zit het altijd wel snor.

Van: ROOS    Geplaatst op: 17-1-2003 13:36:44
KLAAS!MIEL! Jullie hier?!?! Ik ga net zoals vorig jaar lekker naar elastiek waar de toegang gratis is en hele leuke bands komen! Heb QOTSA, coldplay RHCP etc vorig jaar op werchter gezien ghehehe. enuh de RHCP sucken live!

Van: MG    Geplaatst op: 17-1-2003 13:24:01
QOTSA met of zonder Grohl maakt niet uit. Allebij goed.

en tsja de tijd dat er op pp nog kleine bandjes stonden is voorbij. daar zijn ndere festivals voor. Men gaat toch liever voor publiekstrekkers en niet de 3voor12 bands... voor de liefhebber.. maar helaas nog steeds niet voor het grote publiek.. zo kan je er maar 1 a 2 van hebben op een festival..

Van: Arieke    Geplaatst op: 17-1-2003 12:13:54
Ik mis the Manic Street Preachers!!!!!!!!!

Van: Rogier    Geplaatst op: 17-1-2003 12:11:11
Helaas moet ook ik Klaas gelijk geven. Waar zijn de The Hives/Vines/Strokes/White Stripes/Datsuns van deze wereld. Voor het geld wat een RHCP kost, kun je de 3fm tent een hele dag vullen met bovengenoemde acts.

Qotsa blijft natuurlijk ook een topper al is het jammer dat Dave Grohl niet meer mee tourt, want dat maakte het allemaal wel erg strak. Zie bijvoorbeeld Werchter vorig jaar of het optreden in de Melkweg een week ervoor.

gr.
rogier

Van: justin    Geplaatst op: 17-1-2003 11:27:03
Qotsa en audioslave zou ik zeker graag zien en voor wat de bekendere acts in de lijst betreft zou ik best R.E.M., Coldplay, Placebo en de counting crowes willen zien.

Verders ben ik het ook wel met klaas eens. idd qua nederlandse bands wat meer de onbekendere bands (face tomorrow op 1!! Wat hebben die een geweldige cd afgeleverd).
Trouwens de RHCP mogen ook thuis blijven hoor vind die laatste cd nou niet echt bepaald goed en zeker niet vernieuwend. En wat doet Creed in deze lijst?? Jezus wat een slechte band is dit.

Van: gert    Geplaatst op: 17-1-2003 9:10:09
Ik mis een Andrew WK. Vorig jaar gezien op Pukkelpop. 45 minuten aan stuk keiharde ambiance. Voor de leken, www.andrewwk.com

Van: emile uit apeldoorn    Geplaatst op: 17-1-2003 8:21:46
jij hier, kami?

ik hoop zelf ook op wat onbekendere bands, maar dat is meestal niet zo op pinkpop
die spelen meestal op safe

hoop zelf op 88ca en die happy

Van: Nicole    Geplaatst op: 17-1-2003 8:14:13
Ik ben het helemaal met je eens, Klaas.

Van: Kamiklazi    Geplaatst op: 17-1-2003 7:44:52
Er staan een paar vernieuwende bandjes op, maar verder weer veel van hetzelfde hoor..... Veel hiervan hebben we toch al zo vaak gezien op Pinkpop? Of net vorig jaar op Lowlands? Qotsa, Audioslave en RHCP zijn wat mij betreft toppers, een paar anderen zijn te 'gewoon'.

Ik mis de bandjes die in 2002 debuteerden of gewoon een geweldige cd hebben uitgebracht. Denk aan The Datsuns, The Libertines, The Coral, The Strokes, The Vines. De Spaanse band Ska-p stond dit jaar op Eurosonic, die zou ook geweldig zijn op Pinkpop!

Ik hoop dat Jan Smeets ook qua Nederlandse bandjes iets nieuws durft te brengen. Niet WEER de Krezips, Anouks en Green Lizards.... Bands als Face Tomorrow, Moodswing, Aemen etc zijn wat minder bekend, maar hebben goeie cd's afgeleverd! Na ja, we zien wel.....

Amen!

Klaas

Van: Nicole    Geplaatst op: 17-1-2003 7:25:07
Ik vind de lijst iets minder, maar ja het is gewoon niet mijn smaak.

Van: Sammy    Geplaatst op: 16-1-2003 23:18:00
Leuke lijst :)


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar ťťn keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google