Underworld hoofdacts op Impulz-festival

print Printvriendelijke versie
22-4-2003 9:22:10
Underworld is 28 juni de hoofdact van Impulz. Het was al geruime tijd bekend dat Underworld niet op Pinkpop komt, maar dan wel een ander optreden in Nederland zou doen. Op de website www.dirty.org/underworld stond te lezen dat dat op 28 juni in Heerde zou plaatsvinden. Het zou gaan om een nieuw dansfestival Summerworld op het Heerdenerstrand, maar zoals ik al meldde waren er problemen met de organisatie daarvan en dat gaat dus blijkbaar niet door (zie: http://www.graz.nl/bericht.asp?id=151). Op diezelfde dag vindt op het recreatieterrein Bussloo in Apeldoorn het openlucht-festival van Impulz plaats. Daarvan is de line-up nu bekend en zoals je kan zien hebben zij die boeking van Underworld overgenomen. Ook op de dirty.org-site is het inmiddels aangepast.

Andere acts op Impulz zijn bijvoorbeeld: Kevin Saunderson, Darren Price, Michel de Heij, FC Kahuna, Billy Nasty, Chicane (live), Jurgen, Jean, Astrid, 100% Isis, David Carretta en Giel Beelen.

Overigens gaat het Belgische dansfestival House Torhout 2003 dit jaar niet door. Door het overaanbod van andere Belgische festivals en de prijzen die die festivals kunnen bieden voor exclusieviteit, kan de organisatie de concurrentie niet meer aan. Ook is bekend dat de voorgaande edities van het festival geen succes waren. De organisatie achter House Torhout heeft besloten dit jaar geen festival te organiseren en zich helemaal te richten op Gentse organisatie “Kozzmozz” en de Brusselse nachtclub “Fuse”.

Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     

Van: Rene    Geplaatst op: 23-4-2003 9:05:44
Ten eerste is het een topic waard om duidelijkheid te geven over de komst van Underworld naar Nederland. Daarover waren eerder nogal vage berichten. Maar daarnaast vind ik het niet gek dat je naar shockers gaat. Op een goed dance-festival kan je net zo goed uit je plaat gaan als op een rockfestival.

Van: Thom Yorke    Geplaatst op: 22-4-2003 18:26:47
stampertje.

Van: joppe    Geplaatst op: 22-4-2003 17:43:13
Fijn is dat, dat ik niet de enige ben die naast lowlands, dour en de hele mik mak ook gewoon de 26e naar shockers gaat en het supper vind om deze berichten hier te lezen, athans, ik neem aan dat ik dat kan concluderen aangezien het een nieuws topic waard is!!!!!!!!!!!!!!!


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar één keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google