The Boss op Pinkpop 2009!!!

print Printvriendelijke versie
21-1-2009 8:29:08
Vanmorgen meldde Giel iets dat ik persoonlijk niet voor mogelijk had gehouden. Naast Depeche Mode, Placebo en The Kooks bevestigde Jan Smeets dat op zaterdagavond Bruce Springsteen met zijn voltallige E-Street Band op het hoofdpodium van Pinkpop 2009 zal afsluiten met een drie uur durende set. En dat zijn stuk voor stuk allemaal helden van mij!

Bruce Springsteen start zijn Europese tournee in Landgraaf zaterdag 30 mei, de eerste dag van Pinkpop.
Afgelopen zondag speelde Bruce Springsteen in Washington nog tijdens het muzikaal feestje van de nieuwe president Barack Obama. Pinkpopbaas Jan Smeets zag de beelden op televisie, maar had nog geen groen licht gekregen. Gisteren, tijdens de inauguratie van Obama, kwam dan toch de bevestiging uit Amerika. Voor Smeets een dubbel feest. "We zijn al weken in onderhandeling. Eindelijk is het gelukt. Bruce is voor Pinkpop de biggest ever. Ik ben hartstikke blij."

Enkele weken worden op internet veelvuldig namen genoemd van bands die naar Pinkpop zouden komen. Bruce Springsteen was daar niet bij. Smeets slaagde er in de naam van de rocklegende zorgvuldig geheim te houden. "We zaten wel verlegen om een cadeautje voor de jubileumeditie van Pinkpop. De namen van Paul McCartney, Neil Young en Bob Dylan kwamen regelmatig voorbij. Ook Coldplay en AC/DC. Het zijn echter geen festivalacts. Bruce Springsteen normaal ook niet. Hij maakt echter een uitzondering door naar Pinkpop te komen."

Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     

Van: Jaap    Geplaatst op: 28-1-2009 19:01:54
Wie spamt er ff mee ??
Op de ruk-site 'Ticket for sale' staat het volgende vermeld,
Bruce Springsteen concert in 30-05 Megaland Landgraaf verkoop gestart...
Stelletje uitvreters!! Laat ze hun eigen evenementen regelen!!

Allemaal ff een haatmailtje achterlaten op deze site, tjek de link:
http://www.ticketforsale.nl/ticketDetail/?concert=Bruce-Springsteen&concertId=1719&gclid=COuuyOHpsZgCFUse3godyFFtUA

Dank u!

Van: Paul    Geplaatst op: 25-1-2009 17:03:48
TE GEK! Aan iedereen die vindt dat Bruce te oud zo zijn en naar PP Classic moet.... Waarom zouden er alleen 'jonge' bands op PP moeten staan. Het festival is áltijd al zeer gevarieerd geweest en heeft altijd gevestigde namen of jonge nieuwe bands in de line-up gehad. Pinkpop is voor jong en oud, dat zie je ook op het festivalterrein. Dus niet alleen voor pubers met pukkels ;)
En een beetje muziekliefhebber of muziekkenner moet kunnen waarderen dat een act als Springsteen naar PP komt. Een mooie aanvulling op het portfolio van een wereldberoemd festival. Jan: gefeliciteerd!

Van: asp    Geplaatst op: 25-1-2009 10:45:21
http://www.spitsnieuws.nl/archives/media/2009/01/franz_ferdinand_op_pinkpop_200.html

Van: asp    Geplaatst op: 25-1-2009 10:32:58
beste frits, het stond ook ik de spits,.
en dat rijmt ook nog

Van: frits    Geplaatst op: 24-1-2009 18:44:22
Een site die kaarten verkoopt heeft m.i. niet meer inzicht in de bands die wel of niet komen. Dus als dit de enige bron is ga ik dit gerucht met een korrel..nee, een emmer zout nemen..

Van: martijn    Geplaatst op: 24-1-2009 17:31:43
Madness naar pinkpop op zondag !! Lekker wat ska uit de 80's !!

Van: ivor    Geplaatst op: 24-1-2009 14:31:57
Ik las hier: http://www.seatwave.nl/pinkpop-kaarten/seizoen?sw_source=ajbh dat neil young (dus) ook komt. Inhoeverre is deze info te vertrouwen? Ik ken iemand die wel eens, met succes, via deze site kaartjesw heeft gekocht en ook naar het optreden kon.

Van: frits    Geplaatst op: 24-1-2009 14:28:58
Waar komt dat gerucht van Neil Young vandaan!? Omdat het wordt beweerd ergens gaat iedereen er maar vanuit. Ik geloof er namelijk geen bal van. Bospop heeft vorig jaar veel geld neergeteld voor deze man en zoveel lui zijn er niet op afgekomen. Dus ik zie hierin geen toegevoegde waarde voor PP! En al helemaal niet als er een miljoen + moet worden neergeteld.

Van: meef    Geplaatst op: 24-1-2009 13:27:12
aub geen linkin park meer..
over vergane glorie gesproken

Van: Rob    Geplaatst op: 24-1-2009 13:19:11
En hoe weet Pat dat zo zeker?

Van: danny    Geplaatst op: 24-1-2009 13:14:16
Kinderband man Linkin Park, laatste keer pinkpop stonden er alleen huilende meisjes.

Van: ralph    Geplaatst op: 24-1-2009 13:05:34
Ik geloof dat de oudere generatie nu wel genoeg verwend is. Om nou Neil Young er ook nog bij te boeken... Nee, dan liever Green Day. Die hebben nog nooit op pp gestaan en gaan op world tour dit jaar met een nieuw album.

Van: pp09    Geplaatst op: 24-1-2009 12:44:41
harde=hard

Van: pp09    Geplaatst op: 24-1-2009 12:44:24
was de nummer 1 van de gouden tip nou al geboekt voor pinkpop?? dan hoop ik heel harde op linkin park! ze stonden vorig jaar op nr 2 of 3 in de gouden tip dacht ik, en ze zijn nu een nieuw album aan het maken, en hebben projekt revolution 2009 net aangekondigd!(meestal rond augustus in amerika)dan kunnen ze ook wel even de europese festivals doen, en de best verkochte band van de 21ste eeuw is volgens mij wel een waardige afsluiter!

Van: Pat    Geplaatst op: 24-1-2009 12:32:39
PP wordt afgesloten door een gezamelijk optreden van PJ en Neil young!!!!

Van: Pat    Geplaatst op: 24-1-2009 12:32:39
PP wordt afgesloten door een gezamelijk optreden van PJ en Neil young!!!!

Van: arie    Geplaatst op: 24-1-2009 12:28:16
Als de grote namen die nu bekend zijn of geruchten van zijn (dm, placebo, bruce, neil, killers etc) dan hoef je echt niet meer te rekenene op een coldplay en al helemaal niet u2, dat kan het budget nooit aan van Pinkpop. Kan me wel voorstellen dat u2 op het terrein van Pinkpop een concert geeft, maar niet tijdens het festival. Maar goedm, dit wordt nu al supertof, dus ik ga zeker 3 dagen. Tuurliijk allemaal geijkte namen maar wel toppers, voor de nieuwe dingen ga ik wel naar Lowlands, dat is juist het mooie, 2 van dit soort festivals in NL.

Van: erik    Geplaatst op: 24-1-2009 8:51:51
Mogge. Nogmaalsr U2 kom rond 9 juni in de adam arena Mojo heeft de arena voor zekerr 3 data gereserveerd. Pinkpop wordt het dus niet. Voor rest wachten we lekker af op en hoop naar de persconefentie te gaan en daarna lekker naar de the prodigy in the melkweg. Al dat gezeur wat wel en niet moet komen typisch nedelands. Je hoeft niet gaan en er zijn zoveel festivals dus keuze zat. Kan iedereen aanraden een keer naar de Uk te gaan voor een festival of concert. De engelsen weten wat feesten is. Goed weekend en hukde aan Rene coor deze site. Goed weekend

Van: Joost    Geplaatst op: 24-1-2009 8:47:32
Depeche Mode, Neill Young en Bruce Springsteen zijn voor mij optredens die ik wel graag een keer wil zien. Aangezien ik nooit een concertkaartje zal kopen voor deze artiesten is het voor mij fantastisch dat je zo'n band op Pinkpop kan aanschouwen. Bijkomend voordeel is ook dat een pinkpopweekend kaart ongeveer even duur is als 1 concert van bovengenoemde artiesten, dus financieel gezien komt het ook niet verkeerd uit.

Maar ik ben wel van mening dat 3 van dit soort artiesten iets te veel van het goede is aangezien het een flinke stempel drukt op de line-up. 1 van bovengenoemde artiesten was naar mijn mening genoeg geweest. En hadden de overige 2 dagen bijvoorbeeld door Rammstein en Daft Punk afgesloten kunnen worden. Dit was de variatie wel ten goede komen.

Maar uiteindelijk krijg ik wel 3 grootheden te zien en zal ik op Lowlands waarschijnlijk alle gelegenheid krijgen om de wat actuelere bands te bekijken.

P.S. Is Steve v. Zandt ook van de partij op Pinkpop? Na zijn geniale vertolking in the Soprano's als Silvio Dante kan hij bij mij sowieso niet meer stuk. Wat een held!


Van: gompier    Geplaatst op: 24-1-2009 2:17:48
Aanvulling: Buiten proportie van U2 is daarbij waarschijnlijk, het budget. Ook al zou Smeets U2 kunnen krijgen (wat ik betwijfel), zou de prijs een probleem zijn. Vind alles prachtg, maar moet wel redelijk zijn: voor 1000 euro p.p. zou ik ook wel een driedaags festival willen boeken met Led Zeppelin, U2, Rolling Stones en de 2 overgebleven Beatles.

Bedoel 'r maar mee: Mensen hebben vaak (veelal ook terecht) kritiek op Smeets. Maar vanuit optiek van Smeets kan ie vaak ook niet anders. Hij loopt altijd op het hellend vlak van liquiditeit en beschikbaarheid (zie 2005; Uiteindelijk een relatief pijnlijke ervaring, ondanks het potentieel bij andere festivals (met Green Day, Billly Idol, White Stripes, Coldplay etc.).

Van: gompier    Geplaatst op: 24-1-2009 1:58:56
Oh... En als tip voor de mensen, die op Springsteen tot nu toe lopen te zeiken: Kijk ook eens naar DVD's, zoals Live at Madison Square Garden. Niet alles eraan is goed, maar andere/jongere acts komen niet in de buurt van de combinatie van capaciteiten van Springsteen/Lofgren/Van Zandt. Staat op absolute top met acts als Metallica, U2 e.d.

Van: gompier    Geplaatst op: 24-1-2009 1:49:32
Het rijtje van belangrijkste namen tot nu toe, waar iets meer is te verkrijgen dan alleen roepen van namen:
The Killers
Placebo
Madness
Depeche Mode
Neil Young
Bruce Springsteen

Alleen hierop kun je, denk ik, 100.000 kaarten verkopen. Gezien de afsluiters tot nu toe (helden van eerder, maar nog altijd relevant (tel Madness dan niet echt mee)), hoop ik op een Pearl Jam oid voor de maandag. Met deze programmering hoeft een Coldplay (ook al zou ik hopen op Daft Punk op de maandagavond) oid niet. Zorg alleen wel voor sterke acts op de andere podia. Doe dan ook weer een Justice/Audio Bullys oid. op een podium.

Geopperde namen als U2 vind ik prachtig, maar buiten proportie. RHCP is groot, RatM geweldig, Smashing Pumpkins is goed. Laatste positieve verassing voor maandag vond ik echter Rammstein. Verwacht U2 dus ook zeker niet en anders ren ik naar het postkantoor.

Van: asp    Geplaatst op: 24-1-2009 0:55:00
Madness komt
http://madness-central.com/blog/

Van: Job    Geplaatst op: 23-1-2009 22:25:08
Iedereen die uitspraken doet dat Bruce en Neil geschikter zijn voor PP-classic hebben geen idee waar ze over praten. PP classic is namelijk voor artiesten die er ooit toe deden, zoals bijv. Simpleminds.
PP is voor artiesten die er (nog steeds) toe doen, zoals bijvoorbeeld Bruce en Neil.
Wie dit ontkent is totaal niet op de hoogte van de discografie van beide heren.
Daarbij... Rock Werchter haalt al jaaaaaren zulke acts en elk jaar met succes. Dus als het voor Rock Werchter wél geschikt is, waarom zou het dan voor PP niet geschikt zijn??

Van: Friemeltje    Geplaatst op: 23-1-2009 19:29:35
Bruce en Neil???

Meer iets voor Pinkpop Classic

Van: Pinkpop :P    Geplaatst op: 23-1-2009 18:10:30
Zie mijzelf toch een jongeren en moet zeggen dat ik met steeds grotere ogen naar de line-up sta te kijken. Als Neil erbij komt ben ik een tevreden jongeman!

Nu is Pinkpop al niet de meest jeugdige festival van Nederland en ook weer niet de meest senioren. Wanneer zij Neil kunnen krijgen en daarvoor een Pearl Jam en bands als Volbeat, Slipknot of een Prodigy er neergezet worden komt ook de jeugd wel...

Trouwens de jeugd van tegenwoordig was toch ook (zo goed als) zeker. :-p

Van: Matt    Geplaatst op: 23-1-2009 17:02:33
Ik denk met Neil Young als afsluiter op de Maandag, dat de jongeren dit jaar Pinkpop gaan overslaan.

Van: Eruhín    Geplaatst op: 23-1-2009 16:29:06
lees voor The Boos vanzelfsprekend The Boss....:)

Van: Eruhín    Geplaatst op: 23-1-2009 16:28:19
The Boos op Pinkpop is in ieder geval een onverwachte verrassing. Als rechtgeaarde Springsteen & The E Street Band fan is het natuurlijk geweldig dat betrokkene weer naar NL komt. Is ook zeker een act die veel kaarten zal verkopen voor het festival. Nu maar hopen dat de rest van het programma maar een beetje in de schaduw van Bruce kan staan... Met Pearl Jam zou dat geen enkel probleem zijn, om over Neil Young ook maar te zwijgen
The Killers? Misschien moet je een keer live hebben gezien, ben best bereid me te laten overtuigen.

Van: RvdW    Geplaatst op: 23-1-2009 16:15:42
@normaal ik begijp je heel goed! maar het kwam er zo boos uit bij je! en dat is toch niet nodig!? verder vind ik gewoon dat iedereen lekker moet zeggen wat hij /zij er van vind en ik hou echt van de discussie over wanneer een band een goede is en wanneer de band een afsluiter is!

Van: Stan    Geplaatst op: 23-1-2009 16:10:25
Ook Killers Neil Young op Pinkpop?
23 januari 2009
De afgelopen dagen worden er steeds meer namen bekend voor het Pinkpop festival. Ondermeer Bruce Springsteen, Miss Montreal en Novastar zijn al bevestigd. Nu lijkt het ook vrij zeker dat The Killers naar Landgraaf komen. Ze zouden vóór Bruce Springsteen willen spelen omdat ze hem graag live zouden willen zien. Verder gaat het gerucht dat ook Neil Young op de veertigste editie van het festival zou gaan spelen.

Van: Jules    Geplaatst op: 23-1-2009 15:37:39
@Maynard-J: ik was tot 2 jaar terug ook geen Killersfan, maar die show op Lowlands vond ik opvallend vermakelijk en hun eerste twee albums horen toch wel tot de betere poprock-albums van de laatste jaren voor mij. Ik luister ze overigens vaker dan het nieuwe album, wat mij stiekem een beetje tegenviel. Maar ja, door de hit Human en het hoge meezinggehalte van toch 5/6 hitjes (Mr. Brightside, Smile Like You Mean It en vooral When You Were Young) zijn ze wel populair. Als ze voor The Boss staan wordt dat een heerlijke middag.

Van: normaal    Geplaatst op: 23-1-2009 14:56:32
@RvdW

is gewoon jammer dat mensen altijd wat te zeiken hebben en het beter weten, bevalt het je niet dan ga je toch ook niet. Ik ga ook geen heel verhaal houden over het programma van de EO-jongeren dag, boeit me niet en ik ga er toch niet heen dus ga ik me er ook niet kwaad om maken. snap je me?

Van: RvdW    Geplaatst op: 23-1-2009 14:49:29
@normaal wat een irritatie´s....... rustig rustig rustig je hoeft niet boos te worden... sp is niet de afsluiter die ik en met mij meerdere verwacht bij PP dit komt waarschijnlijk door de voorgaande jaren/ afsluiters... maar inderdaad normaal ik zal eens een feesje organiseren...

Van: normaal    Geplaatst op: 23-1-2009 14:31:16
Hoezo Snow Patrol geen goede afsluiter, maken goede muziek, genoeg hits en zijn super live! daar gaat het toch om!!! Het zijn trouwens vaak de bands die hun plek bepalen op het programma dus niet lullen over Smeets en zo...makkelijk met een vinger wijzen naar 1 persoon, wat dom!
Komt wel wat meer bij kijken, en commentaar....Organiseer zelf eens wat!

Van: Maynard-J    Geplaatst op: 23-1-2009 14:31:11
Ik heb ook een gerucht gehoord over Bowie. Ik begreep dat de BBC bezig was met het echte verjaardagscadeautje voor Smeets. Een grote oude Britse act dus, Bowie of McCartney.

Dus toch The Killers bovenaan de Gouden Tip... ik heb zeker iets gemist, zijn die gasten echt zo populair? Behalve de eerste 2 nummers van hun vorige plaat kan ik niks van ze opnoemen dat ik de moeite waard vind.

Ik blijf hopen op een plekje voor Pearl Jam, anders wordt het wachten tot de volgende plaat.

Van: alex    Geplaatst op: 23-1-2009 13:51:58
grappig dat er met geen woord gerept wordt over Placebo, wat in mijn ogen het toppertje van pinkpop is

Van: bob    Geplaatst op: 23-1-2009 13:21:10
U2 lijkt me een zeer serieuze kandidaat voor pinkpop 2010 !!Van: jeffrey    Geplaatst op: 23-1-2009 11:52:51
Haha Anneloes, wat een humor...ga lekker naar RW dan

Van: Luus    Geplaatst op: 23-1-2009 11:41:14
@ Anneloes
Volgens mij komt Depeche Mode ook gewoon op RW hoor.

Van: Luus    Geplaatst op: 23-1-2009 11:40:20
Ook een mooie afsluiter, en veelgehoord in de schaduw Gouden Tip-comments:
DAVID BOWIE!
Past ook mooi in rijtje BS, DM.
Mijn persoonlijke voorkeur voor headliner:
wel: Daft Punk, David Bowie, Pearl Jam, Manu Chao, Madness, Killers (niet per sé als afsluiter)
niet: Snow Patrol (!), U2, Coldplay, Radiohead, Prodigy

Van: Anneloes    Geplaatst op: 23-1-2009 11:34:49
Komt allen naar Rock Werchter!! Pinkpop is alleen toegankelijk met 65+-pas!

Van: sad    Geplaatst op: 23-1-2009 10:49:18
Dank je RvdW, je haalt me de woorden uit de mond. Uiteraard houdt niet iedereen van dezelfde muziek, maar over kwaliteit valt volgens mij niet te twisten... Dus U2 op pinkpop? Volgens mij bestaat er niks mooiers!!! Als Jan dat heeft geregeld, is hij mijns inziens een grote held!!

Van: asp    Geplaatst op: 23-1-2009 10:08:06
Metallica nog altijd de duurste act van pinkpop ooit, dus er is wel degelijk nog geld genoeg!!

Van: asp    Geplaatst op: 23-1-2009 10:07:15
Het schijnt dus zo te zijn dat Snow Patrol toch afsluit maar ze zijn geen headliner(!!!!) aangezien The Killers naar zaterdag willen en ervoor komt nog een hele grote komt, Smeets maakt komende maandag zijn verjaardags cadeau bekent...Neil Young. proficiat Jan , je schiijnt dan toch eindelijk je zin te krijgen. respekt

Van: RvdW    Geplaatst op: 23-1-2009 8:52:50
@geen U2 aub: dat is wat overdreven meest overschatte band.. hmm vreemde opmerking voor een band die miljoenen en miljoenen cd´s heeft verkocht en nog steeds verkoopt.. Bono een kwal die denkt dat hij een heilige is... vreemde opmerking ik weet niet wat jij allemaal doet om de wereld te verbeteren?? hij was toch echt zelf ook 1 van de personen die samen met bob geldof live8 organiseerde dus tja je mag best zijn muziek niet leuk vinden of kunnen waarderen maar dit is niet echt relatief wat jij zegt

Snow patrol zou in MIJN ogen een teleurstellende afsluiter zijn!

Van: Geen U2 aub    Geplaatst op: 22-1-2009 22:39:59
U2 heeft het nooit gedaan. Meest overschatte band ooit, met een kwal als zanger die denkt dat hij een heilige is.

Van: Pierre    Geplaatst op: 22-1-2009 22:16:20
U2 doet sinds de 80's niet meer mee.

Van: Danny    Geplaatst op: 22-1-2009 21:50:00
Nieuwe nummer van U2 is hartstikke plagiaat!!!!!!

Van: Steve    Geplaatst op: 22-1-2009 21:31:53
frank: Waarom niet Franz Ferdiand, The Killers? ze zijn veel groter dan Snow Patrol

Van: Pinkpop    Geplaatst op: 22-1-2009 20:58:24
Veenstra Veenstra (3fm) meldt net dat The Killers liever op zaterdag spelen want dan kunnen ze hun held The Boss zien.

Van: Bono    Geplaatst op: 22-1-2009 17:38:17
Zo nu nog U2 voor de pinkerstermaandag en dan zijn de 3 grote afsluiters bekend !!!!

Nieuwe single get on ur boots is awsome !!!!

Daarbij Bevestigde Daniel Lanois in een interview min of meer dat de tour begint in juni in europa !!!

dus ja... waarom ook niet op pinkpop he ...

Van: Eric    Geplaatst op: 22-1-2009 16:38:43
novastar komt ook op pinkpop was net op de radio

Van: frank    Geplaatst op: 22-1-2009 16:05:20
pj en kol komen zeker niet naar pp snow patrol sluit de maandag af hier zullen jullie het mee moeten doen.

Van: Marielle    Geplaatst op: 22-1-2009 14:51:20
Geweldig die discussies over pinkpop ... Mij maakt het niet eens es uit wie er komen. Ik ga lekker voor de sfeer. Ik heb al bijna alles wat ik ooit live wilde zien ook mogen zien. Maar ik ben niet helemaal eerlijk elk jaar verheug ik me toch wel weer op de persconferentie. Dus ik wacht lekker af...

Van: sjaak    Geplaatst op: 22-1-2009 14:48:55
@Pietje: ja maar vorig jaar waren de geruchten over PJ ook niet zo groot (ook niet zo gek aangezien ze de twee jaar er voor bijna continu getourd hebben. Nu werd er van begin af aan gerept over PJ en als mensen dat horen dan krijg je het Editors-effect.

En met Kings of Leon is men wel een jaar of 6 te laat, maar dat is eigenlijk altijd wel.

Van: Pietje    Geplaatst op: 22-1-2009 13:33:33
@ RvdW: ik zeg niet dat Snow Patrol een betere afsluiter zou zijn dan PJ. Ik stel alleen dat het rijtje bands dat ik noem een breed publiek aanspreken en mede daarom goed passen in een PP programma. En qua bonus: veel mensen kochten vorig jaar niet een kaartje omdat Metallica er stond, maar vonden het wel leuk om Metallica eens live te mogen aanschouwen. Dat bedoel ik met bonus. Het is geen inhoudelijk oordeel over PJ, enkel een speculatie dat niet iedereen een kaartje koopt omdat PJ op Pinkpop komt.

@ Sjaak: PJ staat elk jaar wel in de lijst met een gouden tip, dat betwist ik ook niet. De top van die lijst (en wellicht daarop voortbordurend dat wat de gemiddelde PP bezoeker wil) ziet er vaak anders uit. Vorig jaar bijv. stond PJ op plek 11, terwijl het goed op de radio geplugde Editors op 1 stond. Zou mij niets verbazen als de Killers en Kings of Leon nu in de top 3 staan, terwijl PJ de top 10 niet haalt.

Van: RvdW    Geplaatst op: 22-1-2009 13:10:24
@pietje: hooguit als bonus....??? misschien is dat wel heel erg weinig credits voor zo´n band! maar ieder natuurlijk zijn eigen mening maar om nou te zeggen dat snowpatrol een betere afsluiter zal zijn dan PJ.. vreemd...

Van: sjaak    Geplaatst op: 22-1-2009 13:05:35
@Pietje: of PJ op 1 staat kan ik ook niet vertellen, maar uw redenatie raakt kant noch wal. PJ is wel degelijk relevant (ook voor de gouden tip) en niet alleen vanwege het sentiment. PJ is een publiekstrekker van jewelste en 1 van de allerbeste livebands van het moment en nummers als Betterman, Elderly woman behind the counter of a small town en Yellow ledbetter zijn uitstekend, maar goed misschien weet je wel gewoon niet beter.


Van: Yop    Geplaatst op: 22-1-2009 11:54:41
The Killers als headliner?? Laat me niet lachen. Als Smeets goed heeft opgelet vorig jaar weet hij waar men echt voor komt. Laat te Killers lekker LL afsluiten.

Van: Pietje    Geplaatst op: 22-1-2009 11:45:30
op zich zouden de Killers als derde headliner afsluiter op maandag toch logisch zijn? Met de derde cd is het ze gelukt weer een groter en breder publiek aan te boren. Het feit dat Brandon Flowers zelfverklaard BS adept is maakt het alleen maar logischer dat hij ineens op zaterdag zou willen spelen. Immers waar en wanneer eerder kreeg hij de kans op een festival voor zijn idool te openen?

En voorts waarom denkt iedereen hier toch dat Pearl Jam hoog in een gouden tip staat, laat staan op 1? Voor de grote massa is Pearl Jam m.i. ' niet relevant' voor een gouden tip, maar hooguit sentiment, een mooie bonus als je toch een kaartje hebt. Geen naam dus om te noemen in een gouden tip

Snow Patrol, FF, The Kooks, Kings of Leon, Milow, Novastar, The Killers e.d. zijn m.i. voor de massa wel relevant (qua gouden tip) en, zeker in onderlinge combinatie en gekoppeld aan headliners als BS en DM, dus goed om een festival uit te verkopen. Dat relevantie van de act niet samenhangt met muzikale genialiteit maar wel met de mate waarin bands goed worden geplugd op de radio, en niet alleen bij 3FM is een fait accompli.

Van: ollie    Geplaatst op: 22-1-2009 10:37:37
@witte, dan ga je toch lekker naar Pukkelpop en lowlands, des te meer plaats op pinkpop

Van: Beerbelly    Geplaatst op: 22-1-2009 7:49:41
@witte, he verfrissend zo'n constructieve inbreng.. Het zet ons echt weer even met onze voeten op de grond. Bedankt!

Van: witte    Geplaatst op: 22-1-2009 5:41:42
enige leuke dag wordt zondag en de rest is klote met een rietje.
nee, geef me maar pukkelpop/lowlands

Van: jjong    Geplaatst op: 22-1-2009 0:30:01
Ok, Bruce is idd een naam van formaat. Is persoonlijk niet echt iemand waarop ik zit te wachten... Maar vorig jaar ben ik wel verwend met foo fighters, metallica, ratm en alter bridge! dat is meer mijn muziek! Hopelijk voor maandag ook iets in die stijl! Rammstein of Green day vind ik wel iets als afsluiter voor de maandag!


Van: Pjotr    Geplaatst op: 21-1-2009 23:18:47
Geweldig, de grootste band ter wereld, Depeche Mode op PP, en dan ook nog eens The Bosss. Chapeau!! Pearl Jam zou het helemaal afmaken.

Van: Maynard-J    Geplaatst op: 21-1-2009 22:24:11
@ Schele Japie:

Dat heb ik ook gelezen ja, het zou gelukt zijn de nummer 1 van de Gouden Tip te boeken. En die band wilde liever zaterdag, maar vóór Springsteen zou een probleem kunnen worden. Dat kan toch haast geen andere band dan Pearl Jam zijn? Als Jan niet heeft gelogen is het Coldplay niet (die ook zeker nummer 1 hadden kunnen worden). Kings of Leon (nummer 1 van de schaduw-gouden tip) ook niet, die band heeft geen headlinerstatus en zou zo vóór The Boss kunnen. Als ik de rest van de hoge noteringen in die schaduwlijst bekijk... heel misschien Rammstein of The Killers, maar ik denk het niet. De afgelopen paar jaar is Pearl Jam in het Gelredome en het Goffertpark weer als een bom ingeslagen en hebben ze vast weer veel fans erbij gekregen. Deze band hoort bij Pinkpop, ze wilden vorig jaar al komen maar dat ging niet door omdat een gedeelte van de band rond die tijd vader zou worden. En met concerten van 2 en 1/2 uur zie ik ze zo een show van 2 uur op de maandagavond doen.

Afijn, genoeg gefilosofeerd, we zullen het maandagochtend weten.

Van: Eric    Geplaatst op: 21-1-2009 21:59:11
Dik verdiend, Jan, dat je dit is gelukt. 40-jarig jubileum te vieren met een legendarische artiest als Bruce !

Van: asp    Geplaatst op: 21-1-2009 21:47:00
@bas;

ben je der weer?
waar blijft dan nu, Muse en Radiohead. tot nu toe klopt niks van jou programma's, en de killers voor the boss, is ook een makkelijke afleiding van wat smeets al zei.
de grootste ouwhoer van dit forum!!!

Van: Madde    Geplaatst op: 21-1-2009 21:03:20
@bas:

Ik weet 110% zeker dat Snow Patrol NIET het hoofdpodium gaat afsluiten!!
Er komen maandag nog andere bands die bekender en groter zijn dan Snow PAtrol. Laat me niet lachen zeg, SP afsluiter. Zelfs Franz Ferdinand, Keane en Arctic Monkeys zijn groter....
De rest van je namen klopt wel.

Van: bas    Geplaatst op: 21-1-2009 20:49:22
nieuwe namen pinkpop,
zaterdag te boss met the killers, zondag depeche mode en placebo, maandag afsluiter snow patrol. verder novastar milow frenz f, keane, jeugd van tegewoordig, the kooks, volbeat, ting tings. verder kings of leon komt niet r.

Van: daniel    Geplaatst op: 21-1-2009 20:09:02
wat ik opzich wel cool zou vinden voor erbij... The Offspring... ff jeugdsentiment oprakelen hahaha :P Als ze die commerciele troep maar weglaten... ;)

Van: Schele Japie    Geplaatst op: 21-1-2009 20:03:36
Ik las toch in de Metro dat de nr. 1 van de Gouden Tip bijna zeker kwam? Maar dat ze ipv maandag op zaterdag wilden komen en dat het management van The Boss het geen goed idee vond om zo'n (super)act voorafgaand aan hun show te programmeren.
Wie staat er op nummer 1 dan? Waar blijft dat overzicht?

Van: Henk    Geplaatst op: 21-1-2009 20:00:35
Daft pun,Depech Mode, & Bruce op een fetival ! wie wil dat nou nie ?

Van: Thijss    Geplaatst op: 21-1-2009 19:38:02
dan zou ik voor Daft Punk gaan :D

Van: Jules    Geplaatst op: 21-1-2009 19:34:28
@Thijss: Nou ja, wat is te hoog gegrepen als je nadat je Rage Against The Machine and de Foo Fighters hebt geboekt ook nog Metallica op je eerste dag zet? Ik verwacht stiekem voor de maandag ook nog wel een kneitergrote act. Zoals Pearl Jam of Daft Punk.

Van: Danny    Geplaatst op: 21-1-2009 19:05:29
Springsteen is echt god!!!!!! HULDE HULDE HULDE!!!!!!!

Van: Thijss    Geplaatst op: 21-1-2009 18:42:33
Ik moet zeggen dat ik niet veel van Springsteen ken, maar Jan heeft absoluut twee van de allergrootsen binnengehaald. Depeche Mode ben ik groots fan van trouwens. Ik denk we Mister Pinkpop echt wel een budget kunnen toevertrouwen. Hij heeft het oudste aaneengesloten festival namelijk al 39 keer tof gemaakt. Ik denk absoluut dat hij ook veel wat nieuwere namen zal laten komen. Afsluiter voor maandag Pearl Jam zou natuurlijk tof zijn, maar is misschien wel erg hoog gegrepen als the Boss al afsluit op de eerste dag. We zullen het snel zien, ik ben er zowieso bij.

Van: sjaak    Geplaatst op: 21-1-2009 18:40:12
@Jaap: nu is "leuke band" inderdaad geen beschrijving over de kwaliteit, maar het is voor mij een term die ik heel ver weg bij snow patrol weg wil houden. Al waardeloos met songs for polar bears en je zal snappen dat ik met verbazing heb gekeken naar de stijgende populariteit die deze band bereikte met o.a. final straw en het tenenkrommende eyes open

Van: Timo    Geplaatst op: 21-1-2009 18:18:13
GEWELDIG nieuws natuurlijk!! kijk er nu al naar uit :D

Van: marco    Geplaatst op: 21-1-2009 18:06:54
Hoe kom ik nou bij hans ,ik bedoel natuurlijk jan .
sorry.

Van: Rude    Geplaatst op: 21-1-2009 18:06:44
Als Jan Pearl Jam kan boeken, dan worden ze zeker afsluiter. Eddie Vedder in de cameramast is voor velen het meest memorabele pinkpop moment. Wat is er mooier dan deze band dit jubileumjaar te laten afsluiten?

Van: marco    Geplaatst op: 21-1-2009 18:05:57
The Boss dus op pinkpop .
Ik heb in mijn leven al heel veel bands gezien .
Waaornder ook de grote jongens , helaas heb ik de doors gemist maat dat komt door mijn leeftijd.
Maar ik kan er niks aandoen ik heb niks met de boss ondanks dat hij zijn sporen ruimschoots heeft verdiend.
Ik ben benieuwd naar het optreden want natuurlijk kom ik naar pinkpop.
Jan jij bent blij met de boss en je verdient deze grote naam.
Want jij bijft voor mijn meneer pinkpop.
Hans bedankt voor al die jaren.

Groet Marco

Van: rvdm    Geplaatst op: 21-1-2009 18:02:33
MANU CHAO!!!!!
Ik kon er precies niks van en het was me toch een feest!!! zelfs de welbekende langharige heavymetaldudes stonden daarop te dansen!

Van: bossfannnn    Geplaatst op: 21-1-2009 17:48:15
Een oud gezegde luidt: There are two kinds of people: those who love Bruce Springsteen and those who haven't seen him in concert yet.

Dus ga naar Landgraaf, stel je open en aanschouw hoe ALLE hedendaagse would-be supergroepen van het podium geveegd worden door een stel bijna-zestigers

Van: Tim    Geplaatst op: 21-1-2009 17:38:42
Coldplay is al door Jan gezegd: komt niet.(Is naar mijn mening ook nog niet geschikt als headliner)
Radiohead: komt helaas niet(Hoe jammer dat ook is(Wat waren ze goed op W2008))

Van: RvdW    Geplaatst op: 21-1-2009 17:28:41
@Luus inderdaad 2003 goed jaar was dat ;) Chemical Brothers lijkt me ook wel tof gezien op RW alleen toen kwam het echt met bakke uit de lucht... dus met een ondergaand zonnetje lijkt het me wel waT!

OT ik begin wel weer de kriebels te krijgen

Van: Luus    Geplaatst op: 21-1-2009 17:16:45
@RvdW
Manu Chao zou inderdaad ook fantastisch zijn! Dat jaar (2003) heb ik dus helemaal gemist. Absoluut een grote naam over de hele wereld. Bands als Radiohead en Coldplay zijn niet echt mijn favorieten (ondanks enkele schitterende nummers), maar kan ik me wel voorstellen als headliner. Nog een grote, verrassende naam zou zijn: MADNESS!

Van: RvdW    Geplaatst op: 21-1-2009 17:04:26
@rvdm tja dan ligt het er aan hoelaat hij komt.

@Beerbelly mee eens dat dit inderdaad NIET thuis hoort op ppclassic! pure onzin!

het zou toch echt een druiper zijn als snowpatrol pp 09 gaat afsluiten! ik zelf hoop op (wel erg verschillend) op iets als Manu choa (was enkele jaren geleden echt super afsluiter) Prodigy lekker rammen!! of iets als radiohead! lijkt me gewoon heerlijk!

maar ja ik ben maar ik

Van: Luus    Geplaatst op: 21-1-2009 17:03:37
Volgens mij weten veel mensen niet echt wat nou een 'grote naam' is. Een band als, met alle respect, Snow Patrol kan wel een paar leuke Top 40-hitjes gehad hebben, maar zijn toch zeker in de verste verte niet geschikt om een festival als Pinkpop af te sluiten, en al helemaal geen jubileumeditie. Zelfs The Killers (die ik persoonlijk een stuk hoger aansla) vind ik daar niet eens geschikt voor. Bij 'grote namen' (afsluiterwaardig) denk ik meer aan het hier veelgehoorde Pearl Jam (2 jaar geleden gezien op Werchter, en inderdaad geweldig), Radiohead of een grote dance-act als Chemical Brothers of Daft Punk (yeah!).

Van: Tim    Geplaatst op: 21-1-2009 17:03:17
Volgende week zou nog een grote headliner bekend gemaakt worden.
bij grote headliner lees ik iig geen Snow patrol!!!
Leuk bandje maar absoluut GEEN headliner.....

PJ daarintegen........ja, dat is wel een GROTE headliner...

Van: Jaap    Geplaatst op: 21-1-2009 16:50:05
@ sjaak. Beerbelly zegt niks over de kwalliteit van Snow Patrol, alleen dat ze niet headliner-waardig zijn, wat ik met hem eens ben.

Van: sjaak    Geplaatst op: 21-1-2009 16:36:15
@Beerbelly: en met verschillen van mening bedoel ik uiteraard dat Snow patrol; een waardeloze band die van festivals geweerd moet worden.

Van: sjaak    Geplaatst op: 21-1-2009 16:33:22
@Beerbelly:

Grotendeels mee eens, alleen op het puntje Snow patrol verschillen wij van mening.

Wilde dit jaar eigenlijk Pinkpop overslaan omdat Roskilde op het programma staat en Lowlands altijd op het programma staat, maar met DM en The Boss komen er in 1 klap wel 2 namen die hoog op mijn to see lijstje stonden.

Van: sjaak    Geplaatst op: 21-1-2009 16:25:02
@een ieder die vindt dat Depeche mode en The Boss op een classic festival horen en enkel voor ouwe lullen is; "zet 3FM eens af, lang niet alle nieuwe hippe Britse bandjes zijn goed en kijk gewoon eens verder. Depeche mode is huge en kan op elk festival mee en The Boss heeft de laatste jaren zo veel relevante albums uitgebracht daar kunnen vele andere artiesten een puntje aan zuigen. En waarom geven jullie dit commentaar wel bij deze 2 acts, maar was de PP classic roep niet zo groot toen vorig jaar en Metallica (die al 18 jaar niets relevants heeft uitgebracht) en Rage (geen uitleg nodig lijke mij) op Pinkpop stonden? Toen had dat veel terechter geweest.

Van: rvdm    Geplaatst op: 21-1-2009 16:03:18
novastar ga ik denk ik wel bekijken! goeie artiest.

beerbelly: zo is het!

Van: spread_the_jam    Geplaatst op: 21-1-2009 16:02:46
het is 40 jaar PP
jubileum editie waar straffe namen bij horen
DM en BS zijn STRAFFE namen en actueel en van deze tijd en Jan Smeets zo dom zijn deze niet te boeken

Van: Rob    Geplaatst op: 21-1-2009 15:50:25
Halleluja to Beerbelly

Van: Tim    Geplaatst op: 21-1-2009 15:50:17
Vinden jullie het niet leuk dat Novastar ook komt, daar hoor ik niemand over!!!
Op maandag 01-06-09....
Ik moet toegeven het is geen verassing maar wel een leuk bandje...

Van: Beerbelly    Geplaatst op: 21-1-2009 15:44:31
Juist aan al die azijnzeikers, fuck 'm!! Met The Boss heeft Jan een naam van wereldformaat binnengehaald. 1 van de beste livepreformers die er is, daar kunnen al die emo-navelstaardes nog een puntje aan zuigen.. Ik zeg Jan, proost en gefeliciteerd met deze act. Sla dit jaat PP over omdat ik naar Glastonbury ga, maar daar ging deze naam ook al in het geruchtencircuit, dus ik hou mijn vingers gekruist..

Moet wel zeggen dat Snowpatrol een teleurstelling zou zijn als grote afsluiter.. Leuke band, maar niet die grote naam gewenst..

P.s alsof bepaalde acts leeftijdgebonden zijn? Je hebt goede muziek en slechte muziek, als je DM of BS niet in je muzikale staalkaartje past heb je nog heel wat "opvoeding" te gaan.

Van: Jeroen    Geplaatst op: 21-1-2009 14:52:59
Wat loopt iedereen nou te zeuren.
Dit zijn allemaal top bands die komen.
Stuk voor stuk goede bands.
Als je die muziek niet mooi vind, blijf je toch lekker thuis.
Denk dat het een top jaar word.
Depeche mode is live echt goed.
dit jaar tenminste echt goede muziek!
Nou nog the prodigy en elbow er bij:)

Van: RvdW    Geplaatst op: 21-1-2009 14:12:30
@madicke de verkoop start op 7 maart!!

is er eigenlijk al bekend of het weer allemaal losse kaarten te koop zijn?
persoonlijk hoop ik van niet want ik had vorig jaar toch een beetje moeite om `in`het festival te komen.

Van: Jacqueline    Geplaatst op: 21-1-2009 13:52:56
Ja maar Coldplay is relevanter voor de hedendaagse muziek, 'heeft nog meer hits de laatste tijd die zelfs de jeugd meeblert', dan the Boss heeft denk ik... Zelfde geldt voor Depeche Mode. Ik vraag me af wat de bands worden die de jeugd moet gaan trekken, niet degenen die 30+ moeten gaan trekken want dat is ondertussen wel duidelijk..

Van: madicke    Geplaatst op: 21-1-2009 13:27:53
hoe kun je nou niet van de boss houden???????!!!!!! ik geloof nog steeds niet echt dat ie komt.. Maarre wanneer kunnen we d ekaartjes kopen?

Van: Rob    Geplaatst op: 21-1-2009 13:24:24
Heeft denk ik niets te maken met oudere bands. Wat maakt de leeftijd nu uit. Gaat er wat mij betreft om of de band hedentendage nog relevant is en dat is Bruce Springsteen sowieso. Gaf vorig jaar misschien wel zijn beste concerten ooit!
En denk je trouwens dat als coldplay headliner zou zijn, de mensen niet al vroeg voor het podium hangen? heeft niets te maken met de leeftijd met de band, maar met de grootte ervan......

Van: Jacqueline    Geplaatst op: 21-1-2009 13:16:34
Leuk voor de fans van the Boss, maar ik vind het toch raar dat er allemaal grote 'oudere' bands als headliner worden neergezet. Nu ga je allemaal mensen krijgen die de hele tijd voor het podium staan te wachten op the Boss, en niet omkijken naar de bands die ervoor spelen (zoals bij Metallica bijv. vorige keer). Daarnaast heb ik persoonlijk niet veel met the Boss. Heb hem gezien in de Kuip (vergeten welk jaar, sorry..) en ik zeg wel: je moet ervan houden. Ik vond het niet slecht, maar het is niet mijn ding..

Van: Pack    Geplaatst op: 21-1-2009 13:06:22
nee he

Van: Daan    Geplaatst op: 21-1-2009 13:00:51
GESUS! is dit pinkpop classic? Depeche mode, springsteen..

Van: Luus    Geplaatst op: 21-1-2009 12:56:32
@ Peter
Je haalt met je laatste 2 zinnen je 2 eerste onderuit. Waarom zou AC/DC wel vet zijn en Springsteen niet?

Van: Sydough    Geplaatst op: 21-1-2009 12:10:32
"tegelijkheid"= 'tegelijkertijd'

Van: Sydough    Geplaatst op: 21-1-2009 12:09:26
Eén woord: WOW! Maar tegelijkheid heel lullig voor de andere bands op zaterdag. Je weet tog hoe het oude speekwoord luidt? "Never open for The Boss"! Alles en iedereen wordt namelijk weggebazen door Bruce en zijn mannen....

Van: sander    Geplaatst op: 21-1-2009 11:57:45
Te Gek!
een van de beste artiesten!!
Eindelijk kan pinkpop weer eens een topact laten komen!
Liedjes voor Jong en Oud! ik ga voor de 11e keer op rij naar pinkpop
(ja ook in golden earring jaar was ik er!)
en dit is echt te gek! dit heeft de minder goed bezette edities helemaal goed gemaakt!
En hopelijk blijven alle zeurders thuis! Want je HOEFT echt niet te komen hoor!
Er zijn zat andere festivals als je van jonge bandjes houdt (die beatles en springsteen na-apen!)

Van: bramns    Geplaatst op: 21-1-2009 11:27:18
Jan wist het nog niet?
Hij lag toch al voor de kerst vast!

Van: bas    Geplaatst op: 21-1-2009 11:23:00
Neil Young en Bob Dylan kwamen regelmatig voorbij Het zijn echter geen festivalacts????
vorig jaar nog samen op hetzelfde festival gezien.

Van: Maikel    Geplaatst op: 21-1-2009 11:17:33
Weet nog niet weet ik hiervan moet vinden. Leuk voor Jan, leuk voor heel veel mensen, ben geen groot fan van Bruce, had hier dan eigenlijk liever McCartney gezien, maar goed alles beter dan Bob Dylan. Bij Bruce weet je in elk geval dat je 3 uur lang vuurwerk krijgt of je er nou fan van bent of niet

Van: meef    Geplaatst op: 21-1-2009 11:07:30
Leuk voor PP 40jaar..
Leuk voor Jan
Leuk voor heel veel mensen
niet zo heel leuk voor mij, maar zal zeker aanwezig zijn en terugkomen op mijn mening hierover ;)..
The river blijft namelijk tijdloos..

Hoop iig op een stevige afsluiter op de maandag... Pearl Jam als voorafsluiter en Daft Punk/The Prodigy is finale-afsluiter!

Van: Sofia    Geplaatst op: 21-1-2009 11:05:02
Helemaal super!!! Als onze generatie (ben 25) een beetje goed is opgevoed, zullen ze het geweldig vinden dat Bruce Springsteen komt..

Nu maar wachten op de volgende 34 namen :-D!

Van: Alex    Geplaatst op: 21-1-2009 11:03:05
Idd, Jan, pleeeassse - als je eddie vedder en vrienden nou ook nog kunt neerzetten ben ik je voor eeuwig dankbaar ^^

Van: riesj    Geplaatst op: 21-1-2009 10:50:06
prima en klasse ga alleen (zoals alle andere jaren) op Zo en Ma maar toch goed gedaan Jan!
en dat gezever dat het te oud is voor ppop wat een onzin alsof ACDC geen oude mik is

gaarne the killers nog een ppopo 2009 is al geweldig

Van: Cris    Geplaatst op: 21-1-2009 10:45:01
Nu inderdaad nog Pearl Jam voor de maandag!!

Van: Mijk    Geplaatst op: 21-1-2009 10:17:43
Bruce is een held en Jan hiermee dus ook. Zou leuk zijn als Pearl Jam dan de maandag af zou sluiten...

Van: Jaap    Geplaatst op: 21-1-2009 9:58:03
@ luus: Druk en massaal, er worden heus niet opeens meer kaarten verkocht dit jaar. De limiet is er, vorig jaar heb ik geen last ondervonden van de drukte, ondanks dat het uitverkocht was. Bruce Springsteen btw fantastisch. Zou graag Pearl Jam zien als afsluiter op maandag.

Van: Luus    Geplaatst op: 21-1-2009 9:51:19
Geweldig dit! Ik viel bijna van mijn stoel van verbazing. Ik was sowieso al vastbesloten om naar Pinkpop te gaan na het bekendmaken van de komst van Depeche Mode. Maar nu komt The Boss, misschien wel mijn favoriete artiest aller tijden, ook nog! En dan is de headliner van maandag nog niet eens bekend gemaakt. En ach, al die kritiek. Die mensen praten wel anders als ze Springsteen eenmaal live hebben meegemaakt. Het enige waar ik zelf bang voor ben, is dat het te druk en massaal gaat worden. Maar aan de andere kant, veel erger dan Metallica kan het toch niet worden. Nu nog hopen op een mooie headliner op maandag (Daft Punk!) en een paar mooie namen overdag (Arcade Fire, The Killers, Sigur Rós).

Van: Luuk S    Geplaatst op: 21-1-2009 9:46:50
Beetje jammer voor mij en veel van mijn generatiegenoten (lees het overgrote deel van de Pinkpopgangers!) 3 uur Bruce Springsteen!
Laat die vent naar Pinkpop Classic komen en de oude rockers hebben de dag van hun leven!
Laten we er dan ook maar vanuit gaan dat de jonge generatie sowieso wel moet inbinden omdat het een jubileumjaar is.
Zelf had ik liever twee wat modernere bands ieder anderhalf uur gezien.

Nu verwacht ik des te meer van de rest van het programma.

Van: RvdW    Geplaatst op: 21-1-2009 9:31:40
@rvdm wat een onzin! drama dit... zondag nog gezien was erg weinig......

HAHAHA GRAP DIT IS ECHT SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van: Ivo    Geplaatst op: 21-1-2009 9:18:35
Ik verwachtte Guns 'n Roses, klassieke rock act en net een nieuw album.

Bruce Springsteen en Depeche Mode? Wat is dit, Arrow Classic Pinkpop?

Van: roger    Geplaatst op: 21-1-2009 9:17:09
en daar is dan de grote naam voor deze jubileum editie!
Geweldig

Nu nog Pearl Jam voor maandag en de cirkel is rond :)

Van: Rob    Geplaatst op: 21-1-2009 9:09:16
@ Peter: je hebt echt geen idee!

Van: Peter    Geplaatst op: 21-1-2009 9:08:27
Zeer jammerlijke act!!! Dit soort gasten hoort op PP classic te staan! Als er al een paar 'oude' rockers worden uitgenodigd hoort dit AC/DC te zijn, hoe vet zou dat zijn?

Van: rvdm    Geplaatst op: 21-1-2009 9:00:03
voor alle sceptici die de boss alleen kennen van born in the usa, dit is een topact!
en zeker nog veels te relevant voor pinkpop classic!!

Van: Ralphy S.    Geplaatst op: 21-1-2009 8:55:58
The Boss op Pinkpop !!! Voor de sceptici, ook ik, was nooit een supergroot Bruce Springsteen-fan, kende hem vooral van zijn "Born in the USA"-periode, maar in het kader van 'ik moet hem toch eens gezien hebben', ben ik in december 2007 naar het Sportpaleis in Antwerpen getogen en de man (+band) heeft/hebben me daar totaal overtuigd. Bruce Springsteen live moet je meegemaakt hebben, van harte proficiat Jan, dit is een topboeking.
Nu nog Pearl Jam, The Killers of Green Day voor de maandag. Snow Patrol mag zeker ook, maar niet als headliner.

Van: Rob    Geplaatst op: 21-1-2009 8:52:58
@ mees: als je Bruce in de laatste jaren nog eens hebt zien optreden dan zou je zeker niet spreken over Opa Bruce. Was afgelopen tour echt op de top van zijn kunnen, super shows, met een gedrevenheid die ongeevenaard is!

Van: Rob    Geplaatst op: 21-1-2009 8:51:55
En een enorme Springsteen fan en een enorme Pinkpop fan...dus ik ben zeer tevreden!! en ik had het ook echt niet voor mogelijk gehouden......@ Frank: En The Killers zijn dan afgevallen? Snow Patrol als afsluiter is toch wel echt een anticlimax........

Van: mees    Geplaatst op: 21-1-2009 8:48:22
heb het idee dat jan een programma voor zich zelf aan het maken is opa jan opzoek naar opa bruce.

Van: frank    Geplaatst op: 21-1-2009 8:44:12
Afsluiter voor de maandag is snow patrol. had ook gelijk met bruce op zaterdag

Van: asp    Geplaatst op: 21-1-2009 8:42:06
smeets noemt heel veel namen die als gerucht op het net rondzwerven, maar het grootste gerucht ontkent hij gewoon nog steeds niet. Ik denk dat Pearl Jam komt, zeker om dat deze nog altijd een groot gerucht zijn op alle festivals en het toch een van de meest gewilde bands is van Smeets

Van: Barry    Geplaatst op: 21-1-2009 8:36:49
waarom is er uberhaupt een pinkpop classic? Jan Smeets moet maar gauw het stokje overdragen! Voor het geld dat opa Bruce komt kun je meerdere leuke eigentijdse bands halen! De rest van het programma zal dus ook wel waardeloos worden.

Van: Flipke    Geplaatst op: 21-1-2009 8:31:41
Joepie! Ben nu wel benieuwd wat de afsluiter van de maandag gaat worden als Bruce de zaterdag afsluit.


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar één keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google