Eerste namen voor Rock am Ring!

print Printvriendelijke versie
19-12-2008 14:04:54
Zojuist verscheen op de website van Rock am Ring de eerste serie namen voor het Duitse festival. Op het programma staan ondermeer: Billy Talent, Jan Delay & Disko No.1, Kettcar, Killswitch Engage, Mando Diao, 'Peter, Bjrn & John', Peter Fox , Placebo, Polarkreis 18, Scouting For Girls, Slipknot, The Kilians, The Killers, The Kooks, The Subways, Tomte, Trivium en Volbeat. Binnenkort ongetwijfeld meer namen.


Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     

Van: asp    Geplaatst op: 30-12-2008 16:50:47
@ chino bij ringrocker is greenday weg uit de geruchten gehaald door admin....als een admin dat doet op dit forum, dan heeft dat een goede reden.....dus greenday zal waarschijnlijk de nazomerfestivals doen, helaas. dat zelfde is helaas ook gebeurt DaftP..

Van: Tim    Geplaatst op: 30-12-2008 10:20:39
Chiko, het was niet meer mogelijk!

Van: Chino    Geplaatst op: 29-12-2008 17:45:57
Overigens vergeet ik nog wat Nederlandse namen waarvan ik denk dat ze het niet verkeerd zouden kunnen doen in Duitsland. C-mon & Kypski, Voicst en Pete P. & Perquisite... allen boeren al jaren goed internationaal (pas goed in Nederland toen men hoorde... "oh zij zijn groot in Japan, dan zal het wel goed zijn.. ik wist alleen niet dat het Nederlands was" *zucht*). Nou ja wel zullen wel zien :)

Van: Chino    Geplaatst op: 29-12-2008 17:40:29
@ Tim... Kun je sinds dit jaar niet meer via de pits naar voren (nou ja door de pitboxen bedoel ik daarmee) want vorig jaar was dat gewoon nog mogelijk. Overigens hoef je niet echt overdreven vroeg bij een band aanwezig te zijn hoor. Meeste tijd kun je met gemak tot tussen de eerste 2 geluidstorens (waar de screens ook aanhangen en vanuit het podium gezien) komen, van daar af aan wordt het wat drukker, tenzij je natuurlijk pas bij de headliner er komt kijken wat ik niet verwacht van jou gezien je opmerking over het missen van de rest van het festival...

Maar goed, afgelopen jaar was ik er helaas niet bij omdat het al uitverkocht was voordat ik (veel te vroeg) terugkeerde uit Australië (daar ook Big Day Out moeten missen wegens uitverkocht voordat ik überhaubt daar was). Dit jaar ben ik er gewoon weer bij (6e keer alweer) aangezien ik de programmering elk jaar toch net voldoende aantrekkelijk vind om die extra 1,5 uur te rijden voorbij Landgraaf.

Wat mij hier overigens altijd verbaasd is dat er telkens weer wordt gezeurd over die moeten maar naar/ die komen ook wel op Pinkpop... Misschien ben ik dan een zeikerd maar volgens mij gaat dit bericht toch echt over Rock am Ring (& indirect Rock im Park). Dus geef dan zinnige reacties op de programmering van Lieberg (zoals asp, tim en dj).

Als ik zelf kijk naar de line-up die tot nu toe bekend is gemaakt moet ik zeggen dat er een aantal interessante namen tussen zitten (PB&J, Polarkreis) maar helaas ook bands die zowat een abonnement lijken te hebben bij Lieberg (Tomte, Trivium, Killswitch en vreemd genoeg ook Placebo) wat overigens niet wegneemt dat het goede bands. Het is enerzijds jammer, maar ja ik weet natuurlijk nu ook nog niet welke plek ze in het schema gaan krijgen (hoofdpodium vroeg in de avond, Alternastage midden in de nacht of laat op de avond in de Talent tent).

Wat betreft The Killers denk ik dat deze waarschijnlijk wel headliner zullen zijn en dat lijkt mij ook meer dan terecht. Ik heb ze vorig jaar op Lowlands gezien en hebben daar bewezen een uitermate geschikte band te zijn voor deze plek op de line-up. Voor de rest ben ik het met dj eens, ook ik zie geen andere headliner er tussen zitten op dit moment, althans niet voor het hoofdpodium, voor de overige 2 podia wel.

Wat ik verder nog op hoop dat ze komende zomer naar Europa komen (als ze niet zelf al Europeaan zijn) zijn Weezer, Pearl Jam (zal zeker headliner worden als deze naar RaR komen), Biffy Clyro, Green Day (waren heerlijk laatste keer op RaR) en Daft Punk (die moet en zal ik nog een keer live zien). Zoals asp al meldt zou ook ik Rammstein niet uitsluiten, hoewel ik natuurlijk niet weet hoe gevoelig zij liggen in Duitsland. Ik baseer dat op opmerking die ik heb gekregen met de keus voor "Du Hast" in een video die ik samen met mijn afstudeerprojectgroep heb gebruikt voor de eindpresentatie.

Maar goed het is pas "volgend jaar" dus laten we nog even rustig afwachten, de kaartverkoop zal heus niet zo snel gaan als in Australië of Engeland (waar het bordje uitverkocht tegelijk wordt uitgeprint met de eerste kaartjes).

Van: Tim    Geplaatst op: 23-12-2008 17:03:04
Ach, sinds je niet meer via de pits vooraan kunt komen vind ik RAR minder interessant, veel te druk bij dat hoofdpodium. Wil je er een band goed kunnen zien moet je er al ruim van te voren heen (Naar het hoofdpodium dus) en mis ik te veel van de rest van het festival.....
Was enkele jaren geleden veel beter!

Van: exene    Geplaatst op: 22-12-2008 14:57:55
hmm, hier reis ik (nog) niet voor naar Duitsland af! Stuur de killers dus maar naar landgraaf!

Van: laurent    Geplaatst op: 20-12-2008 22:14:27
Trivium Hell Yeah !!!!!!!!!

Van: Gerto    Geplaatst op: 20-12-2008 20:25:08
Billy talent!

Van: djfundametal    Geplaatst op: 20-12-2008 12:48:36
dat heeft hij ook gedaan vorig jaar, toen maakte hij metallica en RATM ook in de kortingsperiode bekend. maar ik zie the killers mss nog als headliner. voor de rest zie ik er geen tussen

Van: asp    Geplaatst op: 20-12-2008 8:20:41
dit zijn geen heads, allleen killers als co head ( voor de afsluiter), Lieberg zou gek zijn als hij in de kortings periode zijn echte knallers bekent maakt, en meteen 60000 kaarten zou verkopen. hopenlijk zegt PJ binnenkort defintief hun tour toe, Greenday kan ook nog of het worden najaars festivals......verder nog mogelijkheid van pre-tour shows van Rammstein...dus allen ook kandidaat voor pinkpop

Van: Bas    Geplaatst op: 19-12-2008 23:28:18
Eerste namen van paaspop in schijndel zijn ook niet slecht. Word een mooi festival seizoen ik voorspel het vast: Volbeat, Novastar, Boys noize, Che Sudaka, The Hawkey And Hoe Band, Slam & Howie, Walls of Jericho, Pestilence!!, Mambo Kurt, Toy Dolls, The Subs, Joost Van Bellen, Rowwen Heze, en levende Jukebox.

Van: Sven Jehae    Geplaatst op: 19-12-2008 17:18:37
Oftewel, The Killers zullen dus ook wel naar Pinkpop komen. En Polarkreis 18 verwacht ik dan eigenlijk ook wel.
Greetz

Van: sic    Geplaatst op: 19-12-2008 16:10:53
door naar pinkpop

Van: Ralphy S.    Geplaatst op: 19-12-2008 16:01:50
Volbeat, The Killers, Scouting For Girls & The Subways (en in deze volgorde qua voorkeur) mogen ook naar Pinkpop komen.

Van: Tim    Geplaatst op: 19-12-2008 14:19:38
Zet Pearl Jam daar maar bij hoor!!!!

Van: martijn    Geplaatst op: 19-12-2008 14:18:50
valt tegen

Van: jaap    Geplaatst op: 19-12-2008 14:14:52
niet erg mooi...


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar n keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google