BLØF en Counting Crows 28 juni op concert at SEA

print Printvriendelijke versie
6-2-2008 9:11:44
De Amerikaanse band Counting Crows zal op zaterdag 28 juni op de Zeeuwse Brouwersdam te zien zijn tijdens de derde editie van popfestival concert at SEA. Het is voor het eerst dat de Amerikaanse band samen met BLØF op een podium staat. Samen hadden ze in 2004 een nummer 1 hit met ‘Holiday In Spain’. Naast BLØF en Counting Crows zullen ook Krezip, Stevie Ann, IOS, Milow en The Scene te zien zijn op het festival.

concertatsea08Het programma is in vergelijking met eerdere edities ingrijpend veranderd. Zo zullen enkele artiesten optreden op nieuw tweede podium, waar ook talent een kans zal krijgen. Daarnaast is er speciaal voor mensen die een camping arrangement boeken ook op vrijdagavond 27 juni een extra programma op het festivalterrein. In een later stadium zal hierover meer bekend worden gemaakt.

De Zeeuwse band BLØF die een van de mede initiators is van het evenement laat in een reactie weten: “Wij zijn bijzonder trots en vereerd dat Counting Crows op ons eigen festival in Zeeland zal komen spelen. Om met je helden die je vrienden zijn op een podium te kunnen staan is fantastisch, een mooie droom. En bovendien zet het concert at SEA nog steviger op de festivalkaart. 28 juni belooft een prachtige dag te worden in Zeeland”.

Kaartverkoop start aanstaande donderdag 7 februari. Entree: EUR 17,50 en EUR 22,50 (excl. servicekosten).

Overigens speelt Counting Crows diezelfde dag ook op Rockin'Park en een paar weken eerder op Pinkpop (zie forum).

Reacties:

Naam:    E-mail:

De vierletterige naam van deze website *     

Van: Dirk    Geplaatst op: 6-2-2008 20:10:10
Hoop dat ze het dit jaar beter doen, vorig jaar stond concert at sea bekend als het slechts georganiseerde festival van nederland. Verkeerschaos, parkeerchaos, oningelicht personeel, te weinig catering (evenveel bezoekers als op een pinkpopdag, 10 keer zo weinig eetgelegenheden). Maar gelukkig kan het daardoor dit jaar alleen maar beter worden. :)

Van: beppie    Geplaatst op: 6-2-2008 10:39:17
Voor het eerst samen op een podium?

Dan heb ik het vast verkeerd gezien in maart 2004... Toen zag ik Blof namelijk samen met Counting Crows in Ahoy optreden...

Van: sjaak    Geplaatst op: 6-2-2008 9:29:18
Jammer dat de rest crap is, maar voor 22.50 heb ik voor de Counting crows wel over.


* = Je email-adres zal niet getoond worden.
De extra vraag is toegevoegd om automatische spammers te weren.
Als je je cookies aan hebt staan, verschijnt deze vraag maar één keer.


    graz_text_logo
Nieuws
Links
Forum
 Actueel |  Archief |  Nieuwsbrief |  
[ Terug
spampoison

W3C CSS

W3C HTML 4.01

Add to Google